11. tammikuuta 2013

Näillä mennään

No niin, kiipeilyn treeniohjelma on saatu käyntiin ensimmäisellä treenillä ja uudet lentistossut on otettu tositoimiin. :) Näillä mennään ainakin seuraavat kuukaudet.

Aloitettiin (Samin kanssa) treeniohjelman kestävyystreenit kohtuullisen "kevyesti" tekemällä vain 2*25min noin 5 min palautuksella. Tästä on hyvä nostaa määriä. Treeni ei tuntunut pahalta, mutta tuntui kuitenkin. Erityisesti alaspäin kiipeäminen oli raskasta, mutta tehokasta. Ajatuksena on siis viettää tuo koko aika seinällä, mikä tarkoittaa tosiaankin reittien kiipeämistä myös alaspäin. Kestävyystreeniä tehdään 3 kertaa viikossa neöjän viikon ajan, tehot on noin 50%, tai ainakin sillä tasolla, ettei kädet mene pumppiin, eli maitohapoille.

Tällä viikolla on myös pelattu lentopalloa ja kävelty. Tiistaina ja torstaina lentistreenit, joissa itse pallon kanssa osittain ja loput valmentajana. Maanantai-ilta meni kävellessä Lux Helsinki-reitti, eli kilometrejä tuli yhteensä noin 5.

Hankin viime syksynä muotoillut pohjalliset, joita olen pitänyt lähinnä "siviilikengissä". Nyt laitoin pohjalliset uusiin lentiskenkiin ja onpas totuttelemista. Ekalla kerralla tuli jalat aika kipeäksi lonkkia myöten. Nyt tuntuu enää hassulta, mutta eiköhän tämä tästä ja minäkin vanhana kettuna yllän vielä yhä uskomattomampiin suorituksiin lentiskentällä. :)

Uudet tossut: Asics Beyond MT


Olen tällä viikolla tehnyt myös core-treeniä aamuisin, torstaita lukuunottamatta. Sarjaan on kuulunut seuraavat liikkeet:
- 2*15*suorat vatsat, ylävatsat ja alavatsat
- 15*vinot vatsat per puoli
- 15*lantionnostot
- 15*kyljet per puoli
- 15*suorat selät
- 15*vinot selät per puoli
Koska jo keskiviikkona tuntui kevyeltä, nostin perjantaina määrät 20 per liike.

Lisäksi joka ilta on tullut maattua piikkimatolla ainakin 20 min. /N


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...