20. tammikuuta 2013

Suunta kirkkaana mielessä

Viimeksi kirjoitin huippu-urheilusta urheilugaalan merkeissä. Vaikka ei huippu-urheilun pariin urheilijana ole tarkoitus enää palatakaan, niin kyllä tuollainen atleettien näkeminen ja heidän meriittiensä muisteleminen antaa itsellekin lisää poweria treeneihin. Kuten tässä kuvassa, suunta on kirkkaana mielessä ja sehän on ylöspäin. :)

Eikä pelkästään kiipeilyllisessä mielessä, vaikka siinä ehkä eniten, mutta muissakin lajeissa, jotka nyt ovat tapetilla. Oikeastaan niitä lajeja ei tällä hetkellä ole kuin lentopallo ja kiipeily, mutta anyway. :)

Tiistain jälkeen tapahtunut seuraavaa sporttisaralla:
Keskiviikkona ohjelmanmukainen kestävyystreeni kiipeilyseinällä. Alkoi jopa hapottaa toisella puolen tunnin setillä keskivartalossa niin paljon, ettei kädetkään meinanneet toimia. Liidiä ja yläköytttä, greidit 5A-5B(/C)

Torstaina aamujumppa, 150 liikettä, ja illalla lentistreenit. Tein kaiken mukana itsekin ja oli kivaa. Pitää enemmänkin olla pallon kanssa kuin pelkkänä huutelijana, eli valmentajana. :)

Perjantaina aamujumppa, 200 liikettä, ja illalla kiipeilytreeniohjelmasta kestävyys. Kaksi kertaa 30 min uusilla terassireiteillä. Paljon liidiä omilla välineillä, eli tahti rauhallinen, yläköydellä hieman joutuisammin, mutta ei oikein silti tuntunut missään. Greidit 5A-5C.

Lauantain treeninä kotikeskuksen fingerboard ja rollyballs. Ensin 10 min ohjelma ja sitten roikkumista ja leuanvetojen yrittämistä palloilla. Yhteensä 20 min.

Sunnuntaina vapaamuotoista kiipeilyä Tapanilassa Helsingin Kiipeilykeskuksessa. Alkulämppä boulderilla ja päälle liidejä. Kaikki ekaa reittiä (5C) lukuunottamatta 6A-reiteillä, viisi kpl. Nyt on sitten kiivetty on-sightina ensimmäinen 6A-liidi puhtaasti! Jeejee! Ihmeellisen kevyttä, vaikka käsissä ja hartioissa tuntui edellisen illan roikkumiset.

Edellä mainittujen lisäksi iltaisin piikkimattoa ja venyttely, kyllä, minä olen venytellyt! :) /Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...