6. tammikuuta 2013

Vuosi käyntiin

Uusi vuosi lähti käyntiin sporttien suhteen vähän laiskasti. Toisaalta niin oli tarkoituskin, että vähän iisii ennen varsinaista starttia.

Vuoden ensimmäinen päivä meni kotijutuissa touhutessa. Kyllähän siinäkin energiaa menee, kun siivoilee ja järjestelee ja sun muuta. Varsinainen liikuntasuoritus sijoittuu myöhäiseen iltaan ja kotitreenikeskukselle. Vatsoja ja roikkumista sekä leuanvetojen yritystä otelaudalla sekä palloilla.

Keskiviikkona oli tarkoitus mennä Tapanilaan kiipeämään. Mutta ilta menikin sisustus- ja rautakaupoissa pyöriessä, painavia tavaroita nostellessa ja hikoillessa erinäisten päätösten kanssa. :) Loppuiltaan vielä fingerboardia sen minkä edellisen illan jälkeen jaksoi.

Torstaina lentistä pitkään aikaan. Itse osallistuin lähinnä koutsina ja pallonheittelijänä. Hypin torjuntaan ja tein sormilyöntejäkin. Lämittely oli tehokas melko vähäisestä treenistä huolimatta. Yllytin joukkueeni burbee-haasteeseen jo ennen joulua. Itse kuitenkin taisin luovuttaa kuuden päivän jälkeen. Nyt aloitettiin alusta niin, että 1. päivä oli 1. päivä. Sen perusteella on helppo muistaa montako pitää tehdä. Tehtiin torstaina kaikki 1+2+3.

Perjantaina vuoden ensimmäinen kiipeilykerta. Salmisaari, Kiipeilyareena ja alkulämppä bouldereilla. Minun kiipeilyt jäi bouldereille, kun en jaksanut suoraan sanottuna yhtään mitään. Hermostuin ja lähdin kävelemään. Ei paras alku kiipeilyvuodelle 2013...

Lauantaina sporttijuttuja, mutta lähinnä istuen, luottamushommia kokoustellen ja Suomen Cupin finaaleja katsellen. Lajeina molemmissa lentopallo. Miehissä mestaruus Valepalle ja naisissa Kangasalle. Molemmille mestaruus on ensimmäinen, joten suuren suuret onnittelut molemmille.

Sunnuntaina taas kodinrakennusta kaappien asentamisen merkeissä. Voimaa tuokin vaatii aikalailla. Lisäksi otelautaa seuraavalla ohjelmalla:


Minähän en pysty tehdä leuanvetoja (vielä), mutta hieman avustaen saan itseni nostettua hyvin alkuun. Vaikeimmilla roikkuminenkin tarvitsee hieman kevennystä Tavoitteena siis tehdä tämä ohjelma kokonaan läpi vielä jossain vaiheessa. Katsotaan kuinka kauan siihen menee. Otelaudan lisäski väliin jääneet burbeet 4+5+6, ja varuiksi vielä seuraavankin päivän 7. Ekstravatsoja tähän tyyliin:


PS. kysyimme Samin kanssa Anton Johanssonilta hyväksynnän kiipeilytreeniohjelmalle (mainittu täällä). Hän kehui oikein hyväksi ja sen toteutaminen alkaa siis maanantaina 7.1. Ensimmäinen varsinainen treeni on kyllä vasta ke 9.1. Kysyimme myös suositusta otelautaharjoitteluun, Anton sanoi että maksimissaan 2 kertaa viikossa kiipeilyjen (3 krt/vko) lisäksi. Ymmärrän täysin, sillä kahden perättäisen kotitreenin jälkeen oli voimat ihan kadoksissa. /N



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...