28. joulukuuta 2012

Joulunsportit

Kuten edellisessä postauksessakin mainitisin, meni joulun alla ollut viikonloppu hyvinhyvin vähillä sporteilla, kun Pohjois-Savossa oli pakkasta yli sietokyvyn. Eipä se paljoa lämmennyt jouksikaan ja siksi jouluna tuli sportattua vain kerran, joulupäivänä hiihdellen.

Puijo, -15C, 1. hiihtokerta kauteen 2012-2013 ja sitä rataa. Ihan ok lähti sukset liikkeelle, mutta ei sitä menoa kovin kauaa jaksanut. Puijo ei ole tunnetusti kovin tasaista seutua ja ylämäet osuivat pääasiassa loppureitille, niin hyytyyhän siinä kovempikin mimmi. Puoli tuntia ja 5 kilometriä, en valita, paitsi sitten, kun istuin autoon odottamaan Samia, jolla meno maistui aika paljon pidempään kuin itsellä. Kuvan varusteissa ei hikisenä kovin kauaa pällistellä. Salomonin hiihtopuvun alla fleece ylä- ja alakropassa ja ylhäällä vielä Kari Traan tekninen paita.


Kuva ei ole joulupäivän hiihtoreissulta ja jalassa on Samin suksetkin. Mulla on Atomicit, ainakin muistaakseni. ;) Tuohon päälle on on ollut haussa lämpöliivi, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan kuin vasta ihan äskettäin. Nimittäin tämän postauksen lopussa mainittu Aisti. 

Tapani istuttiin lähinnä autossa ja 27. päivä töissä. Onneksi illalla pääsi kiikkumaan seinälle. Paljon uusia reittejä ja niitä oli kiva testailla. Alkuun ja loppuun yläköyttä, väliin alaköyttä. Kun otti rennosti ja ilman paineita, niin kroppakin kiitti ja tuntui hyvältä. Tästä jatketaan. /N

2 kommenttia:

 1. Ja en vieläkään itse ehtinyt ladulle!!
  Täytyypi pakottaa itsensä Ma viimeistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sateet ei ole sulattanut kaikkia lumia. Talvea on vielä paljon jäljellä, etköhän sä laduille kerkiä. :)

   Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...