15. joulukuuta 2012

Ei tässä mitään laiskotella

Marraskuu tuli ja meni - en tainnut kirjoittaa riviäkään sporteista. Jotenkin tuo piriformisvaiva vei intoa pois tämän syksen treeneiltä. Marraskuussa pelattiin lentopalloa, biitsiä, säbää ja tennistä puolitehoilla. Samalla kävin fyssarilla js kiropraktikolla, jotta vaivoihin olisi tullut jotain tolkkua. Bonuksena duunit painoi päälle sitä vauhtia, että joitan treenejä joutui jopa skippaamaan (täysin ennen kuulumatonta....)

Tuli joulukuu ja työtahti kiihtyi. Ehkä se oli tavallaan hyväksi, koska takareisi/pakara alkoi antaa viimein periksi, kun treenimäärä tippui Syyskausi saatiin lentiksessä päätökseen kunnialla ja samalla vastaavasti ensimmäinen säbäturnaus tuli ja meni. Joulukuun 'kruunasi' kuntotestit Sohvaperunoiden kanssa Solvallassa, mutta niistä enemmän videomateriaalin muodossa ensi vuoden puolella. Kunto oli kuitenkin vertailuryhmään nähden erinomainen.

3 kommenttia:

 1. Otat sitten rennosti joululomalla ja uusi vuosi sitten uudella motivaatiolla.
  Tule mukaan Apiksen valmennukseen.
  Mehän Marjaanan kanssa käytiin se tänä vuonna keväällä.
  Nyt sitten uudestaan kun uudet valmentajat, niin saa varmaan taas opittua uutta tietoa. Ja muutenkin, tosi hyvä motivaattori tuo koko valmennus ryhmä.
  http://www.adventurepartners.fi/kiipeilyvalmennus.aspx

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Sara. Taisit kuitenkin ehdottaa tuota valmennusta Noralle? Mun edellisestä kiipeilykokemuksesta on kuitenkin jo 15v... Ellei perjantain minitestiä lasketa. :) t. Piia aka MinkkiP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho joo tarkoitin. En ollut tietoinen että teitä kirjoittajia onkin kaksi. ehh
   Nyt kun katson niin huomaankin että nimimerkki Minkki P oli kirjoittanut yllä-olevan kirjoituksen. :D No voithan sinäkin tulla valmennukseen mukaan ja aloittaa uudestaan kiipeily harrastus. Tasosta ei ole väliä.

   Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...