9. joulukuuta 2012

Back in business

Tämä viikko meni niin hunningolle, ettei pahemmasta väliä. No, kroppa ei ollut kunnossa, eikä kyllä mielikään. Onneksi Sami tuli kotiin ja arkirytmi palasi heti uomiinsa. :) Piristykseksi Mikkokin oli laittanut kuvia Kiipeilyurheilijoiden kisoista.

Finaalireitillä
Sunnuntaina siis lempilajeja koko päivän täydeltä. Ei tietenkään kaikkia, kun lempilajeja on aikas paljon. ;) Tänään kuitenkin ensin kiipeilyä, sitten biitsiä ja viimeksi lentopalloa. Kiipeilyareenalla tuli mentyä kisojen karsintareitit. Lämmittelyksi yksi nelonen ja junnujen helpompi karsinta (5C). Sitten naisten helpompi karsinta (6A+). Pääsin samaan kuin kisoissa, mutta jatkoin siitä sitten loppuun pienen levon jälkeen. Lopuksi Toinen karsintareitti negatiivisella seinällä (6B+). Siinäkin pääsin samaan kuin kisoissa ja parilla tippumisella ylös asti. Tiukkoja ovat, ei voi muuta sanoa.

Biitsillä olin koutsina ja näytin muutamia kosketuksia. Biitsikurssin korvauskerta.

Lentiksessä syyskauden ja runkosarjan vika matsi. 3-1-voitto, vaikka peli ailahteli välissä, onneksi vain sen yhden erän verran. Itse olin huonompi kuin naismuistiin, mutta onneksi onnistumisiakin tuli sen verran, ettei peli kaatunut omiin töppäilyihin.

Jos vielä venyttelisi illan päätteeksi, niin viikko saisi mukavan päätöksen ja seuraava viikko alkaisi rennosti. /N


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...