17. joulukuuta 2012

Roikkumista

No niin, melko roikkumispainoitteistahan mun sportit ovat viime aikoina olleet.

Tiistaina kuitenkin biitsiä pitkästä aikaa jopa 2 tuntia ja päälle vielä lentistreenit (1,5h), joissa olin lähinnä koutsina.

Keskiviikkona Kiipeilyareenalla liidaamassa. Alkuun parilla stopilla greidaamaton reitti 3D-seinällä, kun sen sanottiin olevan helppo. Ihan hyvin kuitenkin, kun päätyi 6A:ksi, eli mun parhaalle tasolle hyvänä päivänä... Päälle harjoitteluseinän 5B:n taltuttamista kolmeen otteeseen, viimeisellä enää yksi stoppi. Ja loppuun yläköydellä 6B+ muuvi/klippiväli kerrallaan.

Torstaina oppimassa SAKEn kerhoillassa miten treenataan kiipeilyä tavoitteellisesti Anton Johanssonin ohjeilla. Ihan samat rytmityksethän tuossakin lajissa on kuin muissakin. Jos olis vaan joku paikka mihin tietäis treenaavansa, niin voiskin noudattaa tuollaista. Seuraavia kisoja siis odotellessa. Siihen asti mennään fiilistely ja hengailumeiningillä, kyllä sekin kehittää tämän tasoista roikkujaa.

Perjantaina kuntotestiä Sohvaperunoiden kanssa Solvallassa. Siitä sitten enenmmän myöhemmin kuvamateriaalin kera. Tulipa hypättyä pitkästä aikaa volttejakin trampalta patjalle. Siistiä! :)

Lauantaina ja sunnuntaina taas kiipeilyä. Lauantaina ihan kivoja tehokkaita nousuja ja sunnuntaina vähän laiskempia ja rennompia. Kohtuullisen hyvin silti molempina päivinä sai toppailtua. Sunnuntaina sain ainakin huomata sen, että syksyn aikana on tullut kehitystä, kun nyt elokuussa päihittämättömältä tuntunut reitti (terassin oikean laidan vihreä 5C) ei tuntunut oikein missään. ;)

PS. Olen muuten supertyytyväinen kiipeilykenkiini. Vaikeat reitit, eli melkein kaikki köysireitit ellei ole yli 20 metriä, kiipeän Mammutin Samurai-kengillä, joita ei valitettavasti enää valmisteta ja omanikin löysin Varuste.netin poistolaarista hyvällä alennuksella. Olisi varmaan pitänyt ostaa kahdet saman tien.

Varpaat kippuralla, mutta toimii upeasti. :)
 PPS. Noihin kenkiin päädyin, kun ostamani La Sportivan Miura VS:t (miesten malli) ei istunut kapeaan lestiini kovin napakasti. Nuo kengät kokoa 38 on myynnissä Sloupissa ja Relaa.comissa hintaan 75 euroa. Kokeilla voi Kiipeilyareenalla. Miltei uudet ja aina käytetty sukkien kanssa, eli siitä ostamaan itselle joululahja. /N


   

7 kommenttia:

 1. Siinä 3D:llä on yksi lila 5b .. ja lila 6a :) se 6a oli tiukka mullekin, ei mennyt ekalla puhtaasti ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lila 5B meni ok, lila 6A yläköydellä parilla tippumisella/tauolla. :)

   Poista
 2. Hienoa Nora! Mä katselin niitä reittejä tänään, mutta ylisteltiin kuitenkin vain. Torstaina sitten.
  Tule mukaan Apiksen valmennukseen.
  Mehän Marjaanan kanssa käytiin se tänä vuonna keväällä.
  Nyt sitten uudestaan kun uudet valmentajat, niin saa varmaan taas opittua uutta tietoa. Ja muutenkin, tosi hyvä motivaattori tuo koko valmennus ryhmä.
  http://www.adventurepartners.fi/kiipeilyvalmennus.aspx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, kiipeilymotivaation puutetta ei kyllä ole, mutta että kehittyminen olisi ehkä nopeampaa tai muuten progressiivisempaa, niin siksi olisi hyvä olla joku tavoite. :)
   Mä taidan kyllä jättää väliin tuon AP:n valmennuksen. Ei vaan oikein sovi kalenteriin, kun on muitakin lajeja. Tsemit teille!

   Poista
 3. Minulla olisi kyllä kiinnostusta tuolle AP:n valmennuskurssille! Kurssista olisi varmasti iloa myös valmennettavalleni eli Noralle... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää diili sopii myös mulle. ;)

   Poista
  2. Mukaan sitten vain Sami!!
   Paikat menee nopeasti niin kandee ilmoittautua HETI

   Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...