30. joulukuuta 2011

Vikat sportit vuodelle 2011

Keskiviikkona kolme tuntia kiipeilyä täpötäydessä Kiipelyareenassa Salmisaaressa. Tiukkoja reittejä ja joitakin onnistumisiakin. Lähinnä 5a-5c. %b tuntuisi olevan mun taso tällä hetkellä. Yleensä pääsen ne ylös, mutta matkalla voi olla joku kohta tai ote, josta en etene kerralla. Pari projektia siis työn alla.

Kiipelyareena oli täynnä siksi, että siellä treenasi viikonlopun SM-kisoihin suurin osa kilpailijoista. Lisäksi lomalaiset olivat tulleet testaamaan lajia ja muutama hengailijakin oli meidän lisäksi valinnut saman ajan. Lauantaina siis kiinnostuneet Kiipeilyareenalle katsomaan kisoja!!

Sen verran tiukkaa oli keskiviikon kiipeily, että torstaina oli oikea käsivarsi ihan jumissa olkapäätä myöten ja molempien käsin hauikset todella kipeät. Sormissa ei sentään tuntunut, mutta niiden sijaan jalat olivat aivan mustelmilla. :)

Torstaina sportit vaihtuivat päivän mittaan. Ensin piti olla lentistä, mutta pädyinkin Elixia lämmittelyjen kautta biitsille. Elixialla tosiaan vartti polkua ja päälle venyä überkireille lihaksille ja olkapäät lämpimiksi kinesis-laitteilla. Sitten 1,5h biitsiä lähinnä pelaillen.

Illalla vielä kotona 30 min saunaa, 30 min venyttelyä ja 30 min piikkimattoa.

Perjantaina ei olo ole ollut yhtään sen parempi kuin torstaina. Nyt käsien lisäksi tuntuu reisissä ja vatsalihaksissa. Joko nuo kiputilat on laukaissut venyttely tai sitten lisäliikunta edellisten jumien päälle. Loppuvuosi menee hieman kevyemmin, eli tiedossa lähinnä vain kävelyä, shoppailua, siivoilua ja muuta hyötysporttia.

Näiden päivitysten myötä oikein hyvää loppuvuotta, riemukasta vuodenvaihdetta ja sporttia, liikettä, vauhtia, terveyttä, kuntoa, voimaa ym. parasta tulevalle vuodelle!!

*Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...