11. joulukuuta 2011

Palauttelua ja tutustumista

Tämä viikko on pääasiassa mennyt palautellessa. Viikko sitten vietetyt työpaikan pikkujoulut ottivat osansa viikonlopusta. Sporttia harrastin launataina biitsituomarina kolmen tunnin ajan ja katsojana Heleniuksen mestaruusottelussa. Sunnuntain sportit meni niin ikään katsojana, miesten lentopallon mestaruusliiga ottelu Kove-Loimu ja naisten 1-sarjan etelälohkon kärkikamppailu Hki Volley-Varala.

Voitin Helenen blogissa viikon lahjakortin Fitness Esport Kamppiin. Valitsin testiviikoksi itsenäisyyspäiväviikon. Maanantaina kävinkin noutamassa viikon passini ja testasin paikan juoksustudion ja kuntosalin. Esportissa hyvin lämmitelleenä siirryin Salmisaareen biitsille. Pelejä 1,5h, kivaa oli.

Tiistai ja keskiviikko, ei mitään sporttia. Pelkkää sosialisointia sukulaistenja kavereiden kanssa. Ei edes työmatkaliikuntaa, koska tämän viikon oli auto käytössä. Torstaina taas katsomossa, Kove-Sampo miesten lentopallon mestaruusliigaa.

Perjantaina sain helpotusta järkyttävään selkäjumiin KuntoVäylän hieronnasta Salmisaaresta. Loistava hieronta, jonka sai todella halvalla CityDealin kautta. Harmittavasti vaan ilta meni puristessa auton rattia, kun kävin Hämeenlinnassa katsomassa naisten lentopallon mestaruusliigan ottelun HPK-Paka, Kuusamo. Keli nimittäin oli melko haastava molempiin suuntiin, lunta tuli siihen malliin, ettei nähnyt juuri eteensä.

Lauantaina hyödynsin taas Esportin lahjakorttia. Testasin Hot-salin ja siellä HotStretchingin. Tuli kyllä tarpeen ja aion antaa palautetta Elixialle, että voisivat hankkia samanlaisen kuumahuoneen, jossa voisi pitää joogaa, stretchingiä ja muita ryhmäliikuntoja. Esportin testaukset jäivät valitettavasti pariin kertaan. Sijainti keskustassa autolla liikkuvalle ei ole paras mahdollinen, työmatkabussilla olisi ehkä tullut käytyä enemmän, tai sitten ei, koska aamut ovat muutenkin tiukkoja ja iltaisin on muita menoja. Myös Espoo olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto sijainnille, mutta näin tällä kertaa. Sinänsä Esportissa ei ollut mitään sellaista, mitä ei vakisaleillani Elixioilla olisi. Lisäksi Elixiat sijaitsevat logistisemmin paremmilla paikoilla minulle.

Sunnuntaista tulikin viikon sportein päivä. Ensin 2,5 tunnin ohjaus biitsikurssilla ja päälle 2 tuntia kiipeilyä pitkän pitkän tauon jälkeen. Hyvältä tuntui. Mutta nyt sauna lämpimäksi ja siellä kunnon venyttelyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...