20. joulukuuta 2011

Superviikonloppu

Superviikonloppu ihan sen takia, että sportit oli kivoja, ei liikaa stressiä ja aikataulu oli väljä. :)

Lauantaina ensin 1,5h biitsiä ja päälle 1h 45min kiipeilyä. Kädet oli kiipeilyssä aika jumissa, koska edellisestä kerrasta oli aikaa ja biitsi alla tuntui. Silti toppasin pitkän nelosen ja ja pari lyhyempää viitosta. Yksi pitkä vitosen liidaus jäi pari jatkoa vajaaksi, jäi harmittamaan, mutta kädet oli niin jumissa, ettei vain voinut mitään. Salmisaari on kyllä huippupaikka, että voi lajit yhdistää niin vaivattomasti.

Sunnuntaina parin tunnin kaupoissa hikoilun ja juoksemisen jälkeen vuorossa oli oikeaa sporttia, jälleen kiipeilyä. Kaksistaan vajaa pari tuntia menee nopesti, kun on koko ajan ohjelmaa, joko kiipeää tai varmistaa. Varmistamiseen ollaan varsinkin alaköydellä, eli liidatessa, kiinnitetty erityishuomiota, koska ainakin Salmisaaren Kiipeilyareenalla on sattunut pari onnettomuutta. Hölmöähän se olisi huolimattomuuttaan aiheuttaa itselleen sporttitaukoa, saati sitten kaverille.

Sunnuntaina pääsin sen liidausreitin ylös asti, joka lauantaina jäi vajaaksi. Lisäksi pari lyhyttä viitosta sekä pitkä ja lyhyt nelonen yläköydellä. Toinen viitosista oli melko haastava otteiltaan, mutta hyvin on sormissa voima kehittynyt, kun ilman ongelmia tuli sekin kavuttua ylös. Pitkään neloseen otin haastetta vähentämällä otteita, reitissä on otteita kahdella seinällä, mutta tällä kertaa käytin vain yhden seinän otteita ja lisäksi seinän muotoja. Ihan puhtaasti ei mennyt, mutta hyvin päivän vikasi reitiksi silti.

Superviikonlopun jälkeen uusi viikkokin alkoi kivasti. Laiskuuttani kuljin autolla töihin, mutta korvasin sen kolmen tunnin biitsisetillä. Ensin 1,5h koutsina ja sen jälkeen 1,5h pelaajana. Eka setti meni itsellä vähän kevyemmin, mutta toisessa tuli urakalla liikuttua. Kiitos jalat, ette yhtään hapottaneet, ettekä krampannett, aivan mahtavaa!! :)

Tänään luin hyviä uutisia YLEn Pirkanmaan sivuilta. Sastamalaan ollaan rakentamassa biitsihallia! Onnea Pirkanmaa ja BVT!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...