2. joulukuuta 2011

Hups heiaa!!

Viikko taas humahtanut niin, että hups heiaa vaan.
Rapotoimaton viikko alkoi neljän päivän levolla. Tuli tarpeeseen, mutti toiminut ihan niin kuin piti. Jumi kropassa pysyi ja jopa lisääntyi. Syynä lienee istumiset ajoneuvoissa, kokouksissa, töissä ja teatterissa, sekä seisoskelu kivilattialla ja nukkuminen liian tyhjällä ilmatäytteisellä patjalla.

Tiistaina taas sporttien makuun ja lajina lentopallo. Alla muutama kilometri kävelyä kolmen laukun kanssa ympäri kaupunkia. Jalat ei tosiaan toimineet yhtään ja muutenkin oli nihkeää, höh!

Keskiviikkona jalkojen avaamisyritys hieronnassa. Kokeilin Waucherin kautta hankittua syväkudoshierontaan Nikotzussa. Jos ei muuta, niin kivuliasta, kun jaloista ei löytynyt yhtään paikkaa, joka ei olisi ollut jumissa. Hyvin kestin kuitenkin reilun 1,5 tunnin tuskan ja kävelinkin vielä monta kilometriä illan aikana.

Torstaina syyskauden viimeinen lentopallomatsi. 3-0-voitto ja lohkon ykkössija. Toisen erän muutamaa viimeistä palloa lukuunottamatta koko peli yleispelaajana. Olin aika pihalla, koska kroppa ei ollut mukana yhtään, ei lämmennyt ja pääkin oli jossain muualla. Onneksi omat suoritukset kuitenkin riittivät ja olivat omalle joukkueelle avuksi.

Torstai-iltana sauna pitkästä aikaa, lisäki venyttelyn tapaista saunan jälkeen jaloille, että ne saisi joskus edes puoliksi auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...