16. joulukuuta 2011

Hei, missä mä olen

Alkuviikosta oli niin otsikon mukainen fiilis, kun kävin maanantaina syväkudoshieronnassa NikoTzulla. Tunnin verran Niko käsittelin minun oikeaa, neljä vuotta sitten operoitua, olkapäätä ja loistavasti käsittelikin. Illan olin ihan sumussa, aivan kuin kuumeessa. Sama meno jatkui myös tiistaina ja piti jättää treenit väliin. Koko oikea puoli oli ihan pihalla, olkapää toimi hyvin, mutta niska ja jopa oikea poski oli lähes kokonaan poissa pelistä, tunnoton ja hallitsematon. Ja olihan kyllä pelissä myös muutakin, koska selkä otti itseensä jostain ja oireili todella pahasti. Ilmeisesti ei tykännyt bussimatkustamisesta, kun oli jo tottunut edellisen viikon autoiluihin.

Syväkudoshierontaan pääsee tutustumaan edullisesti Waucherin kautta, mikäli sinne tulee vielä tarjouksia. Suosittelen!

Edellä mainittuun bussimatkaamiseen liittyy myös kävelyt. Normaali päiväsettiin tulee kävelyä 2-3km, riippuen siitä mitä pysäkkiä kodin päässä käytän. Lisäksi kävelyä tulee muissa siirtymisisssä, kuten treeneihin menossa ja kaupoissa käydessä. Maanantaina kävelin hierontaa ja sieltä pois, joten kilometrejä tuli reilusti.

Tiistai meni siis kävelyitä lukuunottamatta levossa. Otin jäykän selän johdosta käyttöön myös piikkimaton, joka on levännyt pari kuukautta. Ainakin ensimmäisen yön nukuin todella sikeästi koko yön ja aamulla oli vähemmän tuntemuksia selässä. Pitää vaan yrittää muistaa joka ilta!

Keskiviikko meni tiistain kaltaisesti, mutta mukaan mahtui myös shoppailukävelyä. Illalla piikkimattoa!

Torstaina pääsin vihdoin treeneihin. Alkuun 30 min huolellinen lämmittely ja päälle 1,5h lentopalloa erilaisilla peleillä. Kiitettävän vähän tuntui selässä, mutta ei se täysin oireeton ollut. Illalla sauna ja piikkimatto tekivät hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...