22. joulukuuta 2011

Jouluviikolla

Tiistai-ilta meni palloillessa. Ensin 1,5h hiekalla Salmisaaressa vanhojen valmennettavien kanssa. Kehitystä oil taas tapahtunut, vaikka hiekalla ei syksyn aikan olleetkaan paljoa käyneet, enkä minä ole ollut koutsaamassa. ;) Salmisaaresta matka jatkui Kisikselle ja parketttipalloiluun. Ensin vartti venyttelyä ja muutä lämppää ja 1,5h erilaisia pelejä. Kivaa oli, vaikka virheitäkin tuli ainakin itselle. Joululoma molemmista lajeista alkoi tiistain kombon jälkeen kuitenkin hyvillä mielin.

Keskiviikko alkoi rentoutuksella Salmisaaren Kuntoväylässä Jonin hierontapöydällä. Tai no rentoutuksella ja rentoutuksella, työn alla olivat olkapäät ja hartiat. Jumia oli kohtuullisesti ja uusia paikkoja löytyi kaulast aja alaselästä. Hieronta oli toinen CityDealin kautta ostetusta lahjakortista, jonka sain Samilta pahimmassa jumituksessa. Kiitos Sami ja kiitos Joni, nyt taas ajatuksetkin kulkevat.

Keskiviikon teema oli kävely. :) Ensin kotoa bussille, bussilta Ruoholahdesta Salmisaareen, Salmisaaresta taas bussille Ruoholahteen ja lopulta 100 metriä pysäkiltä töihin. Iltasella ensin 50 metrin päähän ratikkapysäkille, pysäkiltä Stockan, Akateemisen, City-käytävän, Kaivopihan ja Sokoksen kautta Musiikkitalolle ja lopulta Musiikkitalolta Kamppiin bussille. Viimeistä etappia ei tarvinnut kävellä, kun sain kyydin siitä kotiin. Kiitos jälleen Samin! :)

Tästä sitten koittaakin jo joulun loppurutistus, eli sportit jäänevät tältä viikolta tähän. Vähän shoppailua, kävelyä ja piikkimatolla makoilua varmasti tulen tekemään, mutta en mitään mainittavan arvoista! Oikein hyvää joulua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...