28. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen viikko alkuun

Jo Tapaninpäivänä piti päästä liikkumaan. Olihan siinä kaksi päivää vain istuttu pöydän ääressä syöden ja pelaten lauta- tms. pelejä sekä maattu. Joulua edeltäneet pari päivää oli kylä melkoista juoksua, kun lähes kaikki jäi viime tippaan. Leivonnat ja muut valmistukset ja osittain lahjatkin tuli valmiiksi vasta aattona, kun oli painanut koko yön läpeensä ahertaen. Joten levolle oli myös tarvetta.

Ja onhan se hyvä syödä kunnolla ennen kuin taas aloittaa pienen kiristelyn. Eli liikunta kuten ennenkin, paljon ja melkein joka päivä, mutta ruokavalioon pitää nyt kiinnittää huomiota urakalla, samoin huoltoon.

Mutta niihin Tapaninpäivän liikuntoihin. Sehän oli sitten kiipeilyä. Kolme tuntia Salmisaaressa kolmella henkilöllä, eli yksi sai aina levätä aherruksen jälkeen. Itse pääsin ihan kivasti alun tuskailun jälkeen reittejä ylös, vaikka tuntuikin, että painan kaksi kertaa sen mitä ennen joulua. Kerran jopa putosin täysin sormien varaan ja ote piti, mahtavaa. Tällä kertaa kaikki yläköydellä, lähinnä reittejä 5a ja 5b.

Treeneihin tuli hyvä rytmi heti tiistaina. Vaikka lentistreenit peruuntui, niin onneksi pääsi biitsille. Viidellä leppoisaa pelaamista, siten että toisella puolella 2 ja toisella 3. Hyvin meni! Alla oli 15 min lämmittely Elixialla ja pelaamista tuli yhteensä 1,5h. Illalla vielä sauna ja piikkimatto. Ovathan nuokin jo alku huollolle, mutta vielä kun saisi venyttelyn johonkin väliin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...