15. marraskuuta 2009

Takaisin Caveen

Lauantaina tuli käytyä pitkästä aikaa Cavessa. Minä olen käynyt muistaakseni viimeksi huhtikuussa kokeilemassa näppejäni. Ja olihan se kuin olisi aloittanut taas uudestaan.

Ensinnäkin olkapääni näyttäisi olevan todella huonossa hapessa. Viime talvena ei olkapäässä tuntunut ollenkaan mikään kiipeily. Nyt ei oikean käden varassa pystynyt roikkumaan yhtään, eikä sillä voinut yhtään vetää itseään ylöspäin. Toiseksi sormet ovat todella heikot. Ote ei pidä yhtään. Se tuntuma ja voima tulee varmasti vain kiipeämällä. Kolmanneksi, kun kynnet oli juuri laitettu messuilla, niin ei oikein halunnut niitä tuhota, joten toiminta oli hieman varovaista.

Silti toppasin ainakin kolme reittiä ja parissa jäin aika vähän vajaaksi. negatiivistä seinä ei auttanut edes yrittää, kun ei vaan ole voimaa. Viime talvenahan oli takana koko syksy kahvakuulaa. Nyt ei mitään voimaharjoittelua. Tästä on nyt sitten alettava tsemppaamaan. Jos ottaisi viikko-ohjelmaan hieman kuulaa voimatasoa ja olkapäätä parantamaan, lisäksi voisi käydä pelaamassa säbää kestävyyden kannalta ja tietysti kiipeileminen pitää ottaa taas tavaksi. Nyt ei kalenterissa ole kuin työreissuja ja lentopalloa, surkeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...