1. marraskuuta 2009

Loppuviikon kirous

Torstaina olikin vuorossa taas kotipeli Lumossa. Nora oli Kiinan keikalla ja osa jengistä taas kipeenä, joten materiaali oli aika vähissä. Allekirjoittaneen vastuulla oli peluuttaminen, kun vastaan asettui nuori ja innokas ViLePan joukkue.

Peli alkoi todella nihkeästi. Omat suoritukset olivat alaluokkaisia ja muutenkin vire oli kaukana. Vaihdoin itseni pois kehistä ja yritin kannustaa kavereita kentällä parempiin suorituksiin. Ensimmäinen erä oli täysin luokaton turpaanotto - kaikki pelasivat todella huonosti ja tekivät julmetun määrän virheitä. Ei pystynyt edes ryhtyä antamaan palautetta, koska kaikki suoritukset olivat huonoja.

Onneksi seuraavissa erissä päästiin edes vähän lähemmäs omaa tasoa ja hoidettiin homma kotiin. Hyökkäystehot olivat tosin valitettavasti nollissa ja tämä peli voitettiinkin lähinnä kovilla syötöillä ja jujuilla. Onneksi järkeä riitti kuitenkin sormilyöntiä käyttämään. Vastustajan passipeli olisi muuten ollut aika hiljaista, jos meillä olisi ollut sama tuomari kuin viime pelissä...

Syy omaan huonoon peliin selvisikin sitten yöllä, kun sai ryhtyä tekemään tunnin välein tyhjennysharjoituksia vessassa. Tuota jatkui aamukymmeneen, joten eipä tarvinnut töhin suunnistaa. Onneksi kuume ei noussut paljoakaan 37 päälle, joten lauantaina oli jo lähes voittajaolo. Näköjään turha edes suunnitella urheilua viikonlopuille. (Sunnuntaina ehkä jo visiitti salille, mutta se on iso ehkä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...