2. marraskuuta 2009

Sunnuntaina salilla, maanantaina salilla...

Olo petraantui sunnuntai-iltapäivään mennessä sen verran, että lähdin salille. Kerrankin ei ollut liikaa tungosta! Tosin oli niiden harvan muun treenajan joukossa tietysti myös pari perus-pissistä, jotka lähinnä vaan makailivat laitteissa ja juoruilivat. Noh, onneksi niitä laitteita riittää.

Alku aina hankalaa, mutta päätin yrittää pistää vähän tiukempaa treeniä. Mukana oli ruotsinkielinen dekkari, joten pystyin polkemaan kuntopyörää jopa 25min. Päälle perussetti venyttelykulmassa.
Salin puolella vedin ensin penkkiä, sitten ojentajia sekä olkapäitä. Päälle tiukka jalkasetti: etureidet, takareidet ja pohkeet. Tunsi kyllä tehneensä!

Maanantaina valuin myös salille duunista, kun en keksinyt (jaksanut) muutakaan. Tarkoituksena oli tehdä enemmän kehoa huoltavia juttuja eli keskivartaloa yms. Alle tietysti 20min kuntopyörää ja venytykset. Siinä vaiheessa, kun siirryin tekemään selkäliikkeitä laitteeseen (kumarrus eteen) humahti päälle huono olo. Tein kaksi sarjaa, mutta jätin treenin lyhyeksi koska olo ei juuri kohentunut. Täytynee ryhtyä kantamaan vesipuolla matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...