23. lokakuuta 2009

Torstain sarjapelissä saatiin voittoputkelle jatkoa

Alkuun Noran kirjoittama juttu pelistä ja lopussa omat läpät.
Voittoputki jatkuu
Lähes parin viikon tauon jälkeen jatkettiin taas sarjaa. Tällä kertaa Lumossa ja vastassa Kiri-60. Meillähän oli pikkasen hampaankolossa Kiriä vastaan, kun hävisimme heille ennen kautta harkkaturnauksessa. Nyt oli revanssin paikka. Yhdeksän minkkiä ...saapui paikalle loppujen lopuksi. Minkki O:lle tuli hippasen kiire, mutta ajoissa kuitenkin. Peli alkoi murskaavasti ja ensimmäinen erä meni Minkki I:n syöttöjen turvin todella selkeästi. Toisessa erässä alkoi ilmeisesti nousta erävoitto päähän, kun ei mikään sujunut. Onneksi kuitenkin loppuerästä herättiin ja saatiin kaunisteltua numeroita. Kolmannesta tuli tiukka. Meillä oli jo selkeä johto, mutta loppuerässä sorruttiin alkeellisiin virheisiin. Oltiin väärillä paikoilla, tuli syöttövirheitä ja nostettiin seinille. Onneksi kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin ja erävoitto jatkopisteilla. Neljännessä erässä peli jo sitten sujui alun malliin. Puolustus oli hereillä ja vastustajan tyhjät paikatkin löytyi. Kun tämäkin erä tuli meille, niin voittohan revanssista saatiin taputeltua. 3-1 (25-13, 18-25, 28-26, 25-20).

Allekirjoittanut lähti hakemaan hyville peliesityksille (täysin subjektiivinen näkemys) jatkoa kotikentällä. Suoritukset olivat vaihtelevia, mutta onneksi räikeitä mokia ei tullut kuin pari ja hyökkäystehot jäivät vahvasti plussan puolelle. Vielä kun ne turhat virheet karsii tuosta pois, niin tahti alkaa olla pisteiden teossa ihan kelvollinen.

Tämän illan matsin osalta on kehitettävä joku magic-strategia, millä olla valmiina jo sen ensimmäisen aloitussyötön tullessa omalle kohdalle eikä vasta sen toisen...