28. lokakuuta 2009

Harkkapeli

Minkit Racing Team vaikuttaa tällä kaudella myös salibandyn N30 veteraanisarjassa. Joukkue saatiin kokoon pienellä vaivalla ja enemmänkin olisi ollut tulijoita, mutta valitettavasti enempää pelaajia ei mahdu mukaan. Jostain kumman syystä naisten pelit ovat veteraanisarjoissa vain kaksieräisiä, joten niihin geimeihin on turha kolmea kentällistä juoksuttaa.

Joka tapauksessa kokoonnuimme eilen ensimmäisen kerran koko porukalla ja otimme mittaa FB Falconseista harkkapelin tiimoilta. Peli oli vauhdikasta ja erikoistilannepelaamista päästiin myös kokeilemaan. Rankut eivät tosin meidän puolelta oikein uponneet, mutta korjattiin tilanne tekemällä tarvittamat maalit muissa tilanteissa. Voitto kotiin 4-1.

Peliaikaa jaettiin tasaisesti ja kaikki tuntuivat olevan ainakin semi-tyytyväisiä peluutukseen. Ainahan niitä toiveita on näissäkin geimeissä - joku haluaa tietyn ketjukaverin jne., mutta aina ei voi olla kaikille mieliksi. Teki sitten niin tai näin niin joku on aina toista mieltä. Saahan noita ehdotella, mutta ehdotuksien läpimenosta ei ole takeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...