9. lokakuuta 2009

Lentikausi starttasi torstaina

Torstaina saatiin kakkosdivarin pelit käyntiin tohinalla Lumossa. Vastaan asettui Konku, jonka menestys ei kauden aiemmissa peleissä ollut vielä päätähuimaavaa. Kuinka ollakaan me kuitekin kompasteltiin omissa kuvioissa sen verran pahasti, että vastustaja vei meiltä erän. Onneksi kuitenkin pisteet tulivat kotiin 3-1.

Ja hieman syvempää analyysiä. Oltiin kerrankin ajoissa ja paikalla ja saatiin hyvä verryttely pohjalle ihan juoksulenkin kera. Muutenkin lämmittely oli riittävä. Alussa oli kaikenlaista täpinää kentällä, mutta onneksi homma alkoi sujua vähitellen. Hienoja nousuja takamatkalta parissakin erässä, kunnes sitten kolmannen erän etumatka ei meille vastaavasti riittänyt. Neljännessä näytettiin kuitenkin kaapin paikka ja vietiin homma himaan.

Hieman tais jäädä yksi jos toinenkin kaipaamaan hyökkäystehoja verkolle. Lisäksi aloituksennostot olivat välillä ihan luokattomia, mikä taas pakotti passari juoksemaan ympäri kenttää pää kolmantena jalkana. Sen sijaan syöttövirheitä tuli varsin vähän ja takakenttäpuolustaminen on välillä jopa ihan mallikasta. Ykkönen ja vitonen hoitivat tonttinsa selvästi paremmin kuin harkkaturnauksessa. Onhan se hyvä huomata, että jengi (minä mukaanlukien) ottaa opiksi kun koutsi antaa tärppejä. Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntain Hyvinkää-peliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...