4. lokakuuta 2009

Sekalaista

Tämä viikko on menny enemmän ja vähemmän liikunnan puolesta palautteluun. Viime sunnuntain turnaus oli kova ja sen jäljiltä ei olo ole ollut kovin vahva. Kroppa protestoi jostain syystä todella kovaa. Aivot ei tajua signaaleja, enkä siten minäkään. Mikä olisi paras, en tiedä.

Viikon sportit ovat osaksi myös jääneet töiden ja muiden menojen takia. Jotain liikunnan tapaista on kuitenkin tullut suoritettua seuraavasti:
Keskiviikko: Heureka -spurtti + omatoimista tutustumista näyttelyyn reilun tunnin verran. Kierros sisälsi tanssipeliä, jalkapallon nopeus- ja tarkkuuspotkintaa, tömistelyä ja muuta pikkuliikuntaa.
Torstai: 1,5 h shoppailua ystävämyynnissä.
Lauantai: Lähes 2h akrobatiaa kahden ihmiskuulan kanssa (20kg ja 24kg). Näitä paketteja tuli heiteltyä, nosteltua ja heiluteltua. Ainakin selässä ja vatsalihaksissa sekä käsissä tuntui kohtuullisen rankalta. Palkinnoksi sain nimityksen läskitrampoliiniksi. ;)
Sunnuntai: Lähes 2h siivousta sisältäen imurointia, vaatteiden lajittelua, pyykkien sorttausta sekä ruuanlaittoa.

Jos ensi viikolla jo pääsisi tekemään oikeaa urheilua. Ainakin ranka valittaa ja jumiutuu, kun sillä ei tee mitään. Ja sitä myötä myös päässä tuntuu kohtuullisen pahalta. Lisäksi pitäisi saada lämpöä päälle, että vihdoin voisi aloittaa venyttelyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...