2. maaliskuuta 2014

Pieniä saavutuksia!

Didi lämppää.
BC-viikko 5 ja 2014:n viikko 9. Mitäs näistä nyt sitten kertoisi...
Maanantai: Sali käsille, biitsi ja boulderia. Alkoi vihdoin oranssit (6A - 6B) boulderit Kiipeilyareenalla sujua. Jäi pari hyvää projektia. Biitsillä lonkka ei tykännyt, mutta se ei ollut mitään uutta.
Tiistai: Lentistreenit pelaajana. Lopussa hannasin haut tuplaviikonloppua silmällä pitäen.
Keskiviikko: Sekalaista köysikiipeilyä, ei onnistumisia.
Torstai: 6 tuntia lentis-/biitsipalaverointia, muuten lepo.
Perjantai: Vapaasyöntipäivä BC:ssä, siitä enemmän Noranblogissa. Superpäivä Kiipeilyareenalla: pari uutta lilaa 6A-liidiä lähetetty, muutenkin kaikki puhtaasi toppiin. Liekö onnistumiset johtuneet uudesta varmistajasta, Didistä. :) *sydän* Myös energiatankkaus ja lepo saattoivat vaikuttaa positiivisesti.

Lauantai: Isatiksen tsekkaus ekan kerran kisojen jälkeen. Kylmyys yhä sama, patjat yhä kovat, greidaus vähän erikoinen, mutta muuten ihan kiva paikka. :) Isatiksesta tutumpaan paikkaan, eli Töölön Kisahalliin ottamaan 3-0 -voitto. Illan päätteeksi vielä hieman kävelyä ja tankkausta päivän vajaan aterioinnin täydentämiseksi ja seuraavan päivän helpottamiseksi.
Sunnuntai: Neljä tuntia biitsikoutsausta Biitsi.fi Areenalla, josta siirtyminen kovemmalle alustalle, eli Töölön Kisiksen parketille. Jotenkin kroppa ei ollut yhtään mukana, eikä myöskään pää. Joukkue kuitenkin tuki hyvin ja voittohan sieltä tuli, 3-1 tällä kertaa.

Hyvä viikko, mutta raskas. Nyt on mietinnässä, että miten tästä. BC on puolivälissä ja olen melkein tavoitteessa. Rasvat on jo ali, lihakset ovat melko ok, mutta niitä voi hyvin kehittää. Painoa on vielä hieman pudotettavaa, mutta se lähtenee vielä. Nyt pitää keskittyä jaksamiseen. Shock tuo piristystä, mutta selkeästi kroppa, erityisesti lihakset kaipaavat myös energiaa. Taidan siis käydä hakemassa puhdasta maltoa treeneihin. /Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...