18. maaliskuuta 2014

Kiipeilyä ja laskua Ruotsissa

Kevät on reissujen aikaa... Ehdittiin kuitenkin jo maaliskuuhun ennen kuin päästiin Samin kanssa yhdessä tien päälle. Tästä se sitten alkaa, ensin tämä lomaviikko, sitten huhtikuussa seuraava reissu, toukokuulle pikkureissuja ja kesäkuussa lähtö vuoden odotetuimmalle keikalle.

Ennen kuin päästään varsinaisesti Ruotsiin, niin ynnätään aika ennen sitä yhteen. Viimeksi rustailin tiistaina 11. päivä. Sen jälkeen Suomen puolella plakkariin tuli 2*lentistreenit ja yhdet klo 7:n aamukiikut Kiipeilyareenalla. Oli muuten hauska kokemus ja pitää toteuttaa joskus toiste uudestaan. Aamulla sai nimittäin myös kropan lämpimäksi ja hien virtaamaan. Lentistreeneissä lämpenemisen kanssa on ollut todella paljon ongelmia kropan energiavajeen takia.

Sitten lahden yli Ruotsiin. Samilla oli kova halu päästä näkemään Klättercentret Telofpnplanetilla. Tunnustan että itsellä ei hinkua niin paljon ollut, mutta siitä enemmän Noranblogin puolella. Onneksi kuitenkin mentiin. Paikan yläköysikisoista huolimatta saimme suorittaa punaisen kortin, eli luvan liidata (vihreä kortti oikeuttaa yläköysikiipeilyyn) koko Ruotsissa. Ruotsissa on pakko suorittaa koe ennen köysikiipeilyjä, koska jokainen kiikkuja on vakuutettu.

Lämmittelyä Klättercentretissä.

Lämmöt alkuun ja liidaamaan. Koska suurin osa reiteistä oli kisakäytössä ei valikoima ollut älyttömän suuri ja lähinnä negatiivisen katon alla. Alkuun 6A, sitten olikin kiivettävä 6B-reittejä. Ja voitteko uskoa, liidasin puhtaasti joka kaksi 6B-reittiä. Toinen oli hyvinkin negatiivinen ja toinen suoraa seinää. Negatiivisella oli onneksi hyvät kahvat, ja suoralla seinällä, no melko isot muuvit, eli pääsi isoja steppejä kerralla.

Todella kiva paikka ja pitää ehdottomasti käydä uudemmankin kerran. Erityiskiitokset saa Klättercentretin suomea puhuva työntekijä, joka otti meiltä ystävällisesti liidikokeet ja soitti Elokuuta. :)

Tämä viikko tätä ja siitä enemmän myöhemmin. 

Åre alhaalta ja ylhäältä. /Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...