22. maaliskuuta 2014

On the board, snowboard


Kun lauta oli mukaan otettu, niin pitihän sillä laskea. Ja onneksi laskin, vaikka alkuun pelottikin kovasti ja olin suuntaamassa lastenrinteeseen. Koko alkuviikko Åressa on tullut lunta ja ollut pilvistä. Keskiviikkona oli jopa aika kylmä. Mutta perjantaina taivas aukeni ja aurinko lämmitti jopa niin paljon, että minäkin uskalsin ihan ohuilla alusvaatekerroksilla matkaan. Lämpö vaikutti toki myös lumeen, ja siitä tuli superraskasta. Aurinko taas vaikutti ihmisiin ja jokainen yrittäjä oli kaivautunut kolostaan rinteeseen. Tuuli sen sijaan teki hommasta sen verran haastavaa, että jopa ankkurihissejä jouduttiin sulkea. Tämä aiheutti ruuhkaa sekä rinteissä että hisseissä. Mutta sinnikkyys palkittiin ja pahin väkimäärä kaikkosi lounasaikaan.

Aurinkoa Åren yllä! Kuva VM6:lta itään.
Rödkullenin huipulla jokseenkin tuuli, onneksi siellä ei sentään hissiä tarvinnut sulkea.

Lautailu siis sujui todella hyvin. Se oli kevyttä, pystyin reagoimaan vahvistuneella keskikropalla jopa kumpareisiin ja lauta kääntyi aina kun halusin. En siis kaatunut kertaakaan, vaikka laskin jopa mustassa rinteessä, wuhuuuuuh!!! :D

Mun lauta K2 Luna ja Burtonin Lexa blingbling-siteet.


Tässä me ollaan ja nautitaan.

Sami the kuvaaja, videota siis tiedossa!

Lämpimästä kelistä ja hyvästä fiiliksestä johtuen jaksoimme laskea ihan koko päivän. Kello 16.30, kun hissit sulkeutuivat oli pakko poistua auton suuntaan ja mökille. Iltaa myöten pilvet laskivat sen verran alas, että hienoa auringonlaskukuvaa ei valitettavasti eilen saanut, mutta onhan tämäkin aika vaikuttava.

Aurinko laskee länteen, kuva VM6:n rinteestä.
Päivän päätteeksi tarkastetaan päivän laskut Skistarin MySkistarista, eilinen saldo oli tällainen:

Tuo melkein 19 km on siis tullut laskettua viiden päivän aikana, 10 kilsaa lisää tänään, niin hyvä! :) /Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...