28. maaliskuuta 2014

Uudella innolla

Lentiskausi jatkuu vielä talvilomani jälkeenkin. Iso kiitos siitä joukkueelleni (itse asiassa tämän blogin molempien kirjoittajien joukkueelle), joka taisteli tiensä sillasta, eli ensimmäisessä puolivälierässä tulleesta 3-0 -tappiosta, 4-0 -voittoon toisessa matsissa!! Ja vielä joukkuepelillä, niin upeeta!!

Joukkueen huippusuoritus sai minutkin, eli Noran, taas voimiini ja uuteen intoon. Seuraavaksi taistellaan naisten 2-sarjan finaaliturnauspaikasta. Siihen on ehdottomasti kaikki mahdollisuudet, kun vain pelaamme joukkueena ja joukkueelle, ja minä pysyn ruodussa, eli en ala mesoamaan. Sitä ei ole kukaan ansainnut, pelaamisesta pitää nauttia, eikä kukaan nauti, kun yksi räyhää, vaikka kuvittelee sillä herättelevän joukkuetta. Ei se mesoaminen omaa peliänikään paranna, keskityn mesotessani ihan turhaan kiukutteluun, kun pitäisi keskittyä omiin hyviin suorituksiin. Nyt siis koitan pitää itseni ytimessä, olin sitten kentällä tai vaihdossa, mutta joukkue on ykkönen ja minä teen kaikkeni, että muilla olisi helpompi tehdä oma työnsä!!

Polvarit vetelevät ihan viimeisiään, kengätkään eivät ole enää täydessä terässä ja pohjalliset pitää asetella tarkkaan oikeaan asentoon, mutta niillä mennään mitä on, ei sen välineistä pitäisi olla kiinni. :) Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...