31. maaliskuuta 2014

Pakko hehkuttaa

Nyt sujuu, ei voi mitään. Pitää ottaa vaan uudet saavutukset avosylin vastaan ja jatkaa menestyksen tiellä. :) Nostin greidiä numeroa suurempaan. Yläköydellä tosin, mutta kiipeilyä on sekin. Tervetuloa 7A repertuaariini, onhan sinua jo odotettukin! :)

Siinä se on, tuo valkoinen reitti.
Antti, the reittimestari, näyttää tällä videolla mallisuorituksen ja minähän toistin sen ihan yksi yhteen...NOT!! Ihan ei ole ulottuvuus kuin Antilla, joten mulla osa noista alun palloista meni etu- ja keskisormien päiden varassa ja ylempään boksiin piti aikalailla venyttää, että sai jalan nostettua. Sielläkin pelkkä etu- ja keskisormi yläpuolella pikkasen peukalolla boksin pohjasta avustaen. Tuo reitti vaati tekniikka ja reitinlukua, ei niinkään voimaa, siksi se varmasti sopikin mulle.

Nyt tehdään Antonin ohjeilla voimakestävyyttä/kestovoimaa. Paljon liidiä, jotta kesätvyys ja rohkeus lisääntyy. Aikaisemmin ei olla jostain syystä päädytty treeniohjelman tähän vaiheeseen asti, siten että sitä oltaisiin tehty hyvällä intensiteetillä. Mutta tämä se vasta on supervaihe. Kestävyys lisääntyy melkein silmissä, tai ainakin käsissä. :)

En tiedä onko voima ja kestävyys parantuneet roimasta, muuvipankki kasvanut vai onko se vain painonpudotus, mikä on vienyt aimo harppauksilla mua eteenpäin. Ehkä se on kaikkien noiden summa. Nyt uskaltaa tehdä vaikeampiakin muuveja, kun on kokemusta, että ne onnistuu ja sekös on saanut yläköysigreidin lisäksi myös liidigreidin kohoamaan. 6A:t menee jo melkein järjestäen ja 6B:täkin on tullut onnistuneesti liidattua. Puoli leikilläni asetin tämän vuoden tavoitteeksi liidata 6C:tä. Nyt se ei enää olekaan ihan mahdotonta. Askel kerrallaan kuitenkin, hyvällä pohjatyöllä ja kovalla treenillä sinne pääsee varmasti jossain vaiheessa.

Ihan pelkkää kiipeilyä ei elämä, ainakaan vielä, ole, tai siis vapaa-ajan elämä. :) Mukaan mahtuu vielä palloiluakin. Sunnuntai tarjosi kaikkea koko rahan edestä. Päivään mahtui tuo 7A:n toppaus, biitsikurssia useamman tunnin ajan ja kruununa vielä hyvätasoinen lentismatsi. Kiva, kun saa pelata kovaa ja tehdä vain ja ainoastaan parhaansa. Valitettavasti välierän ensimmäisestä osasta tuli tappio. Toinen osa on ensi viikolla ja siihen voi panostaa ihan kaikean. Tappiolla kausi loppuu, voitolla mennään lisäerään, sen voittanut jatkaa vielä pelejään finaaleissa. Nyt puhutaan siis naisten lentopallon 2-sarjasta. ;)

Hyvillä fiiliksillä tätä viikkoa eteenpäin! /Nora
2 kommenttia:

  1. Onnittelut greidin nostosta! Muista että 6b:n liidaamisesta ei oo pitkä matka 6c -liideihin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anitra! Eihän siinä tosiaan ole pitkä matka... :D

      Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...