23. helmikuuta 2014

Noran haba

Vasen haba kuvattuna 23.2.2014
Haba alkaa löytyä rasvan alta. Eihän se mikään massiivinen ole, mutta aika tehokas. Myös forkut alkaa pikku hiljaa toimia, kun Aki niitä avasi. Olkapäihinkin on tullut voimaa Bikini Challengen treeneistä, vaikka yhtään kunnollista treeniä en ole vieläkään tehnyt.

Ojentajissa vielä roikkuu, joten rasvanpolttoa pitää jatkaa. Samoin jaloissa/pakaroissa on vielä runsaasti ylimääräistä. Kiloja on nyt tippunut 4,5kg, joka todella tuntuu. Ensinnäkin se tuntuu vaatteissa, mutta siitä enemmän Noranblogin puolella, mutta erittäin paljon tuo painonpudotus tuntuu myös kiipeilyn räjähtävyydessä ja erityisesti dynoissa. Sain tämän huomata konkreettisesti eräällä reitillä Salmisaaressa, jota olen hinkannut sen miljoona kertaa erityisesti vuoden vaihteessa, eikä reitin dyno irronnut monista yrityksistä huolimatta. Vaan nytpä se meni, ja vielä helposti, niin huippu tunne. 

Tämä viikko on muuten mennyt melko kevyesti. Lentistreeneissä olen "vain" valmentanut ja kiipeilyt ovat olleen hyvin vapaita. BC:n treenejä olen tehnyt kerran, silloinkin kuminauhalla ja vain käsille. Lisäbuustia treeneihin hain tällä viikolla uudella lisäravinteella: Fastin Workout Shock, kun energiat meinasi totaalisesti loppua. Kofeiinia sisältävä juoma toimi erinomaisesti, mutta saman vaikutuksen antaa myös hyvä, espressopohjainen kahvi. Buusti vai kevyempi viikko, vai ne yhdessä, innosti minut nostamaan yläköysigreidiä ja irrottamaan lihaksista lisää virtaa. Uusi yläköysigreidi on nyt 6C+!!!

Yläköysi siis sujuu todella hyvin, haasteita on enemmän liidaamisessa. Sitä pitää alkaa todenteolla treenata. Samilla on onneksi takataskussa muutama treeni, joilla minulle saadaan lisää kestävyyttä/roikuntavoimaa. Niistä sitten enemmän myöhemmin.

Salmisaaren reitintekijät ovat olleet viime aikoina hauskan kekseliäitä. Tällainen "Jaakko ja pavunvarsi" koristaa 3D-seinän reunaa. Greidi on 6C+, joten siitä sitten seuraava projekti minulle. Sami sen jo kävi lähettämässä yläköydellä, seuraavaksi hän sitten liidaa sen!!
Sama reitti reitin juurelta kuvattuna.
Treeni-intoa kaikille! /Nora
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...