5. helmikuuta 2014

Upeeta, mahtavaa, huippua, parasta!!

Tällaisillä fiiliksillä mennään tällä hetkellä! Jeejeejee! :)

Isatiksen seinillä
Melkein kolme kiloa kevyempänä on muuten todella kiva kiipeillä. Dynot lähtee räväkämmin, otteissa pysyy kauemmin ja on vaan helpompaa. Sen takia Isatiksen kisat meni hienosti ,oli kyllä syitä muitakin. Perjantainen hierontaravistelu Akilla avasi forkut, että pystyi krimpata ja asenne oli hyvä, rento ja innostunut. Sija 17/31 ei ole tietenkään mikään meriitti, mutta se, ettei yksikään kiipeämättä jäänyt reitti olisi ollut ainakaan helpompi kuin kiivetyt, tarkoittaa, että suoritin aivan äärirajoilla. Hyvää projektointia, uskoa omaan osaamiseen, sinnikkyyttä ja onnistumisen elämyksiä, ihan mahtavaa!!!

Isatis on muuten ihan jees paikka, mutta hemmetin kylmä. Seinäpintaa on kivasti eri profiileilla. Nyt on kyllä luxusajat pääkaupunkiseutulaisilla boulderoijilla, kun on monta paikkaa missää kiikkua.

Lauantain kisojen jälkeen sunnuntain lentismatsikin sujui hyvissä fiiliksissä. Peli oli koko ajan ainakin henkisesti halussa, vaikka pisteissä oltiin välillä tappiolla. Puhdas 3-0-voitto kertokoon kuitenkin totuuden.

Maanantain köysikiipeilytkin sujui huippuhyvin. Viimeistä muuvia vaille sain topattua yhden 6A-liidin, joka meni siihen viimeiseen otteeseen asti todella sujuvasti, rauhallisesti ja hallitusti. Ihan mahtava fiilis. En ole koskaan kokenut samanlaista pumppia, kuin kiipeilyt antoi, mutta se myös tarkoittaa, ettei kädet ole ihan niin jumissa enää, vaan siellä liikkuu joku. :)

Näillä fiiliksillä eteenpäin, todellakin! /Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...