15. lokakuuta 2012

Viimeinkin jotain apua

Piriformis ehti oireilla lähes pari kuukautta ennen kuin oikeaa apua löytyi. Ehdin juosta fyssarilla useampaan otteeseen sekä napsia parikin tulehduskipulääkekuuria. Pientä helpotusta löytyi toki noistakin matkan varrella, mutta ei mitään hurraa-huutoja.

Viime perjantaina löysin itseni Suomen Kiropraktikkokeskuksesta. Hoito oli lyhyt mutta erittäin tehokas. Koko ranka naksauteltiin aika lailla paikoilleen ja pääkin alkoi kääntyä vähitellen enemmän. Pituutta tuli vähintään pari senttiä lisää.

Taustallahan on niskan voimakas ns. etukeno, mikä johtuu huonosta ryhdistä ja siitä, etten ole aiemmin jaksanut tehdä asialle mitään. Tuo sama virhe oreilee ympäri kromppaa - ensin olkapäähän ja sieltä lannerankaan ja piriformikseen. Nyt vammojen suma alkoi olla sitä tasoa, että oli parempi palata oireiden alkulähteille eikä vain yrittää hoidella niitä sitä mukaa kuin niitä tulee. (koska niitähän tulee...)

Seuraavan parin kuukauden aikana onkin ohjelmassa useampi visiitti Vuorikadun toimipisteeseen ja lopputulemana toivottavasti parempi yläselän liikkuvuus ja parempi ryhti. Tämä vaatii "SULLA ON FIRMAN PARAS RYHTI" -post it lapun näyttöruutuun sekä säännöllistä Hjallis-jumppaa. Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...