3. kesäkuuta 2010

Tenniskausi avattu

Kesän tenniskausi alkoi Matinkylän kentällä. Minähän en talvella sisällä pelaa ollenkaan, koska silloin on muita aktiviteettejä, aikoja on melko vaikea löytää ja vuorot ovat suhteellisen kalliita. Kesällä ainakin Espoon kaupungin ulkokentillä löytyy tilaa ja pelaaminen on lähes ilmaista, max 5 Euroa per 1 tunti. Lisäksi sekä Otaniemen että Matinkylän kentät ovat minusta hyväkuntoisia joustoasfalttikentiksi.

Viime kesänä tennis ei tahtonut sujua ollenkaan. Pallon taakse ei ehtinyt millään, käsi liikkui oudosti ja kaikki oli tahmeaa. Nyt meno oli aivan toisenlainen. Jalat kipitti kuin villivarsalla, kroppa teki mitä minä halusin ja lyönneissä oli jopa voimaa. Tuntui tosi hyvältä.

Valitettavasti Polar ei ollut mukana, mutta ikinä en tenniksessä ole ollut niin hengästynyt. Samilla kului kaloreita 550 kcal, joten minulla varmaan ainakin sama tai jopa 600 kcal. Syötöt tuntuivat olkapäässä, mutta kylmähoito poisti senkin oireen ja tänään kädessä ei ole mitään kipuja. Heti uudestaan, sanon minä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...