21. elokuuta 2013

65 017277 Pohjoista leveyttä

Viikko 33 huipentui pohjoiseen. Viikko lähti liikkeelle tehokkaasti, kuten täällä on kerrottu, välillä mentiin pienillä kierroksilla ja lopulta päädyttiin pohjoiseen.

Eli maanantaina golf ja lentis, tiistaina pystyi vain varmistamaan Kiipeilyareenalla huivi kaulassa ja lämpimät vaatteet päällä, kun kroppa kävi vielä kierroksilla edellisestä päivästä. Keskiviikkona ja torstaina leuanvedot #11 ja #12, perjantaina autossa istumista ja sitten alkoi taas tapahtua.

Vietimme Samin kanssa pidennettyä viikonloppua Pohjois-Savon/Kainuun suunnalla hääjuhlissa. Matkalla päädyimme Auhtovaaralle kiipeilemään. Tällä erää pohjoisin paikka, jossa olemme kiipeilleet kalliolla. Hienon näköinen seinämä, joka tarjosi kivasti haasteita, erityisesti märkänä.

Auhtovaaran oikean puolen sektori
Ehdimme testaamaan vain kahta reittiä. Molemmat liidasivat viitosen sportin (Toimintaterapia, 5+), ja sen jälkeen projektoitiin viereistä kuutosta (Mitäpä se hyvejää, 6a(+)). Olipa muuten rankka 6a, menee varmaan jopa plussan puolelle. Kivaa oli ja kyllä se kiipeily on kehittynyt huimasti, viime vuonna ei olisi ollut toivoa varmasti edes Toimintaterapian kanssa.   

Kainuun metsissä oli tarjolla myös marjoja, namnam.

Isoja mutta hieman mauttomia mustikoita
Makeita, mutta ei ihan vielä kypsiä puolukoita.
Kotimatkalla poikkesimme Kuopion uudessa kiipeilykeskuksessa, Voemassa. Paljon kivoja hänkkireittejä, ei ihan suoraviivaisia, joten sitäkin hauskempia. Paria reittiä lukuunottamatta tuli kiivettyä kaikki 6a boulderit. Täytyy sanoa, että toppaamista pitää treenata, varsinkin kun tuli ilmoittauduttua boulderkisoihin. Jotenkin se manttelointi on vaan aika vaikeaa. 

Kaikki tekstit reiteilläkin on savoksi. :)
Tämä viikko lähti käyntiin aamujumpilla. Latasin puhelimeen WUW-appin, jonka kanssa olen jumpannut nyt kaksi kertaa, maanantaina ja tiistaina. Tekee tosi hyvää.
Maanantaina ehdin pitkästä pitkästä aikaa salille ja tein 30 min kevyen lämmittelytreenin, 10min polkemista-venyttelyt-corea. Illan päätteeksi vielä lentistreenien veto ja itsekin siinä samalla muutama pallokosketus, hyppy ja lihaskuntoliike. Illalla vielä leuanvedot #13 (5-4-4-3).

Tiistaina tutustuin taas uuteen kiipeilypaikkaan, Pickalaan. Sami kävi pari viikkoa sitten katsomassa, kun tuttumme puuhasi sinne reittejä ja kävimme testaamassa niitä. Valitettavasti aika riitti vain yhteen nousuun. Sami träditti erittäin märän 'Portaat vintille' (5)-reitin ja minä putsasin kakkosena perässä. Molemmilla meni ihan superhyvin liukkaudesta huolimatta. Muut reitit olivat sen verran haastavia, että niitä ei lähdetty kokeilemaan. Ensi kerralla sitten, kun löydämme ankkurit, niin voimme virittää yläköyden.   

Kotimatkalla taivas antoi parastaan. Tämä kuva kertoo vain alkusävelet sille, mitä tuleman piti./Nora

"Aurinko laskee selkäsi taa..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...