29. marraskuuta 2012

Valmistautumista

Tällä viikolla on valmistauduttu huolella lauantaina koittaviin kiipeilykisoihin. Toki muutkin lajit on hoidettu siinä rinnalla, mutta pääfokus on ollut selkeästi lauantaissa. En edes muista milloin olen ollut näin määrätietoinen urheilusuorituksen takia, ainakaan näin tietoisesti.

Maanantaina jätin biitsin väliin ja tein viimeisen kovan kiipeilytreenin. Paljon liidiä, eli roikkumista, mikä on minun heikkous. Reitteinä uudet ja vanhat 5B:t ja 5C:t. Alku oli vähän liian tiukka, sain kädet heti pumppiin, mikä muistutti siitä, että lauantaina on lämmiteltävä huolellisesti ennen karsintaa.

Tiistaina oli lentiksessä kärkikamppailu. Itse jouduin juoksemaan aikalailla ja meinasi kunto loppua. Yhtenä syynä voimien ehtymiseen on toki myös kevennetyssä ruokavaliossa. En silti laita tappiota taaskaan omaan piikkiin. Tiukkaa vääntöä oli kaksi ekaa erää, kolmannessa katkesi selkäranka täysin.

Keskiviikkona viimeistelytreeni. Yläköydellä helppoa ja vaikeaa. Pitää muistaa todella keskittyä ja ottaa rauhallisesti, sillä ilman ennakkopaineita toppasin melkein elämäni ensimmäisen 6B:n. Muut reitit 5A - 6A+.

Torstaina hieronta koko kropalle. Muita loppuviikon toimenpiteitä on matalat kengät, eli ei rasitusta varpaille, josta joudun perjantain pikkujouluissa hieman tinkiä. Lisäksi venyttelyä ja vähän sormijumppaa pallolla. Perjantaina hyvä ruokatankkaus, että on energiaa ja lauantaina sitten vaan rennosti kiikkumaan. :)

Mallia näyttää upea "kissanainen", Anna, joka on suomenmestari tältä vuodelta sekä boulderissa että köydessä.

Kuva täältä
/N

1 kommentti:

  1. I simply would like to give you a huge thumbs up for your excellent content. I will be returning to your website for more soon.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...