12. marraskuuta 2012

Viuh!

Taas yksi treeniviikko takana. Tahti ei hyydy, täysillä siis kohti joulukuun alussa siintävää tavoitetta, Kiipeilyurheilijoiden jäsenten avointa kisaa. Ja onhan tuossa muutama lentismatsikin matkan varrella, jotka kaikki ovat tärkeitä paikkoja osoittaa tasonsa.

Viime viikkoon (vko 45) mahtui juurikin edellä mainittuja tavoitteita palvelevia harjoituksia ja vähän muutakin.

Maanantai: 2,5 h biitsiä, josta ensimmäinen tunti treenien vetoa ja loppu 1,5 h itse kentällä pelaten.
Tiistai: 1,5 h boulderointia BK Pasilassa
Keskiviikko: 2,5 h kestävyystreeniä Kiipeilyareenalla. Kestävyystreeni tarkoitti hieman helpompia reittejä (4+ - 5a, yläköydellä), mutta paljon metrejä (160 m).
Torstai: 2 h lentistreenit alkuun lähinnä koutsaten ja lopussa itsekin pelaten
Perjantaina: 1,5 h biitsiä, lämmittely+pelejä
Lauantai: 2 h tekniikkatreeniä Kiipeilyareenalla, mikä tarkoitti vaikeita reittejä (5c - 6a+) yläköydellä. SEKÄ. 2 h lentismatsi 3-0-voitolla, josta 1 h 15 min varsinaista peliaikaa.
Sunnuntai: 1h 10 min kestävyystreeniä Kiipeilyareenalla (treeni mitattu Suunto Ambitilla), osa liidillä, osa purkaen alaköyttä ja osa yläköydellä, greidit 4+ - 5b. SEKÄ. 1 h 40 min lentismatsi voittaen 3-0, josta 50 min peliaikaa.

Oli pakko myös venytellä ainakin kiipeilypäivinä ja kävelyäkin tuli muutama kilometri viikkoon työmatkojen lomassa. Hyvä viikko ja onpa mahtavaa, kun on taas oikeita tavoitteita. /N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...