13. heinäkuuta 2011

Viikonloppu Vierumäellä

Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin samaan syssyyn meni alkuviikkokin... Lauantain treeninä oli reipas käsipuntti heti aamusta. Iltapäivä menikin sitten katsellessa muiden edesottamuksia biitsikentän laidalla.

Sunnuntaina oli ensin vuorossa biitsitreenit hiekalla. Vakituinen treeniseurani ei ollut enää kulmilla, joten jouduin "tyytymään" treeneihin perusliigapelaajien kanssa. ;)

Illan päätti kierros golfia Cookella. Ukkonen oli pelästyttänyt suurimman osan golfareista ja kenttä oli lähes tyhjä. Illan keli oli mitä upein, mikä jotenkin kompensoi ei niin täydellisesti sujunutta golfia.

Maanantaina urheilukentällä piiitkä verryttely ja vähän aitakoordinoita. Siihen muutama venyttelyliike päälle ja olinkin taas valmis golfiin. Tiistain rundi sujuikin jo mallikkaammin. Driver ei toiminut, mutta vastaavasti jokaisella par3:lla tuli tulosta (2 bogia, 1 par ja 1 birdie). Jos voisi pelata vain par-kolmosia niin pelihän olisi ihan kuosissa.

Tiistaina vettä tulikin taivaan täydeltä ja ohjelmassa oli kehon huoltoa. Ensimmäin niska/selkä/hartia hieronta Vierumäen Scandicissa, siihen päälle jalkahoito Helsinki Day Spassa ja päivän päätti jalkahieronta Wieruhierojilla Kaivopihalla. Olo oli kuin mankelin läpi olisi mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...