11. elokuuta 2010

Kunnon setti

Tiistaina perinteisen ja säännöllisen biitsihallivuoron perään iski toinen puolitoistatuntinen. Siis yhteensä kolme tuntia biitsiä upottavalla hiekalla, joka menee joka koloon.

Biitsi.fi-areenan hiekkahan on täydellistä biitsihiekkaa. Se on valkoista, juoksevaa, hienojakoista ja mitä ikinä se voi lisäksi ollakaan. Uimarantojen hiekat Suomessa ei yleensä ole aivan niin hyviä. Usein pohja on kova, hiekkaa on vähän, seassa onhienoainesta, joka kovettaa ja likaa ja lisäksi hiekka on melko tummaa.

Treenin ensimmäinen puolitoistatuntinen sisälsi mukavaa höykytystä puolustuspallojen muodossa. Toisessa puolitoistatuntisessa oli enemmän hyökkäyksiä ja vastaanottoa. Noin 2,5h jälkeen alkoi tuntua sen verran pakaroissa, ettei enää tahtonut päästä liikkeelle. Muuten kyllä jaksoi hyvin, vaikka hikoilikin kuin pieni eläin ja hiekkaa tarttui käsiin ja putosi sieltä silmiin ihan urakalla.

Illalla oli pakko venytellä pakarat ja muutenkin jalat. 20 min setti riitti mukvasti siihen, että tänäänkin pystyy kävelemään. Kädet jäi venyttelemättä ja sen huomaa, olkapää on melko jumissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...