9. syyskuuta 2012

Ja taas mennään

Viime viikolle en enää saanut mahdutettua omaa sporttia. Torstaina vedin kuitenkin 3 tunnin biitsikurssin ja viikonlopun katsoin Maarianhaminassa maailman huippubiitsiä Paf Openissa.

Tämä viikko alkoi väkevästi uusilla treeniajoilla. Maanantain biitsi sujui todella hyvin ainakin liikkumisen ja puolustamisen osalta. Oltiin suorastaan voittamattomia Minkki P:n kanssa.

Tiistaina lentopalloa jopa 12 pelaajalla. Ihan huippua. Intoa tytöillä riitti ja itsekin pääsi jonkin verran leikkimään pallolla.

Keskiviikkona boulderoimassa Boulderkeskus Pasilassa. Jotenkin reitit oli tosi vaikeita. En päässyt mitään 5a:ta vaikeampaa ylös. Enkä tiedä pääsinkö kaikkia niitäkään. Oli mukava kiipeillä 1,5 viikon tauon jälkeen, mutta ei kivaa kiipeillä yksin. Kyllä kaverin kannustus ja vinkit saavat musta ainakin paremman terän irti. Eikä oikein jaksanutkaan, kädet väsyivät ennen aikojaan. Tunnin taistelin, mutta jo 30 minuutin jälkeen jädet oli mössöä. Ehkä oli liian tiukka tahti.

Torstaina taas lentistä, nytkin jopa 10 tyttöä. Itse fysiikat ja tietysti pallon kanssakin jotain. Parasta valmentajan silmissä on, kun tytöt tekevät mitä sanotaan, yrittävät oikeasti tehdä hyviä suorituksia ja kuuntelevat vinkkejä. Työ pitää toki tehdä itse ja osoittaa, että on halua, onneksi sitäkin löytyy kivasti, ettei sitä joudu käskeä.

Pe ja la autossa ja kokouksissa istumista, kohteena Kuortaneen Urheiluopisto. En muista olenko käynyt siellä vuoden 1996 jälkeen, jolloin silloin vain kirkossa. Sitä ennen 1993 tuli vietettyä kaksi viikkoa lentisriparilla. Riparimajoituksen, eli Eppulan, paikalle oli rakennettu Liikuntahotelli. Olikin oikein hieno hotelli.

Sunnutaina ensin pari tuntia biitsin kurssin ohjausta. Jo heti ensimmäisellä kerralla oli kiva nähdä onnistumisen elämyksiä, saa ohjaajankin seuraavalla kerralla mukaan. :) Päälle tunti boulderointia Kiipeilyareenalla. Ei sujunut kovin rapsakkaasti. Neloset sentään menee hyvin, mutta vähänkään vaikeammat ei jotenkin taipuneet. Ei uskaltanut, ei saanut itsestään parasta irti, pelkäsi dynota, selitti lyhyydellä, kroppa ei pysynyt negatiivisella lähellä seinää, en tiedä... Sormet aukesivat ja oli pakko lopettaa. /N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...