24. heinäkuuta 2012

Sitä ja tätä ja kipeänä

BB:n jälkeen tiistaina kotipihan askarointia. Pari tuntia pihahommia käy työstä. Voi merkata treeniksi, koska hiki virtas. Keskiviikkona kiipeilyä Kvarnbyssä. Vain muutama nousu, koska yhtä reittiä kahdesti ja toista reittiä vaivalloisesti ja sitten olikin jo yö.

Torstaina ja perjantaina unta palloon tai muuta lepäilyä. En tiedä mikä oli, ainakin vähän flunssaa, vähän vatsavaivoja ja suunnatonta väsymystä. Lauantaina kiipeilyyritys. Yhtä reittiä kahdesti ja sitten helpompaa. Toisella nousulla silläkin reitillä sitten napsahti. Olkavarsi jäi köyden ja kallion väliin pudotessa ja kädessä koko ojentajan mittainen haava ja mustelma. Onneksi selvittiin lähinnä säikähdyksellä, mutta kiipeilyt sillä erää jäi siihen.

Sununntaina mustikanpoimintaa ja kanttarellien metsästystä kolme tuntia. Ei käynyt liikunnasta, vaikka tulikin käveltyä, kyykittyä ja ponnisteltua, koska ei tullut hiki. Uusi viikko alkoi sitten taas levolla. Töistä suoraan kotiin nukkumaan ja 14h unta palloon. Toivotaan viikolle sporttimielessä parempaa jatkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...