13. heinäkuuta 2012

Lepo-lepo-kiipeily

Maanantain jälkeen tuli pari lepopäivää, kun ensin valmisteltiin pirskeitä ja sitten oli pirskeet. :) Toki valmistelupäivänä tuli käveltyä kaupoissa ja bussille ja bussilta kotiin, että ei se ihan hunningolle mennyt sekään päivä. Bilepäivänä sitten häärin siihen malliin akselilla keittiö-terassi, että tuli varmaan päivittäiset 12 000 askelta täyteen helposti. :)

Torstaina oli kova tarkoiuts päästä palloilemaan. Ensin arvuuteltiin keliö, että ulos vai sisään. Sitten kun päädyttiin sisään, niin uupui yksi pelikaveri. Loppujen lopuksi biitsit vaihtui kiipeilyyn. Eikä se mikään huono vaihto ollutkaan, sen verran hyvin sujui nousut. Lämmittelyksi 30 m 5a ja perään 30 m 5b/c. Kaksi jatkoa ennen loppua joutui kyllä ottamaan huilin tuolla toisella reitillä, kun ei ollut tajunnut levätä matkalla.

Pitkien nousujen päälle ensin ½ (~9m) 5c (greidaamaton, mut oma ja Samin arvio) liidi ja kuittaus ylläköydellä päälle, kun ei vaan jaksanut. Sitten toinen greidaamattoman reitin liidiyritys, sama ½ reittiä (~8m) 6a:ksi arvioitua. Sami toppas muuten molemmat, hyvä Sami. Ja vikana palana myös greidaamaton (arvio 5a tai 5b) pienillä levoilla ylös asti.

Täytyy sanoa, että hyvä setti oli. Kiipeilytaidot ovat selvästi kehittyneet kallioilla. Sisällä kun on selvät sävelet siitä, että missä seuraava ote on, niin ei mene voimia turhaan. Tulee vaan liikaa välillä höntyiltyä, kun ei malta levätä matkalla, eikä tule "pakkolepoa" otteita etsiessä. Kiipeily on kivaa! Jeejee! /N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...