14. heinäkuuta 2012

Pe ja la - kiipeily

Torstain erittäin onnistuneen sisäkiipeilykerran jälkeen jatkettiin perjantaina kiipeilyllä ulkona, kun keli olikin ennusteista poiketen aurinkoinen. Paikkana Solvalla/Nuuksio, millä nimellä se sitten tunnetaankaan parhaiten. Koska siellä monet reitit ovat entuudestaan tuttuja, niin piti siirtyä hieman haastavammille uusille. Samin kanssa molemmat ylitettiin itsemme omalle tasolle paljon korkeammalle greidatuilla seteillä. Eihän ne kerralla ylösmenneet, mutta eipä nyt kenenkään tarvinnut hinatakaan. Vain kaksi nousua mulle, kummatkaan eivät puhtaita toppeja edes yläköydellä, mutta hyvää treeniä!

Lauantaina jatkettiin Rollareilla samalla teemalla. Tällä kertaa lämmittelyksi kuitenkin pari helpompaa ja sitten niille haastavammille. Nyt tarvittiin mulle jo hieman teknisiä apuvälineitä, että sain kammettua itseni kruxin yli yhdellä reitillä. Toista, vielä jopa haastavampaa en sitten lähtenyt edes yrittämään. Loppuun omalle tasolle inasen haastava, mutta ekalla nousulla hienosti ylös, yläköydellä kuitenkin, ettei tarvinnut vauhtia kovin alhaalta hakea tippuessa. Toisella yrittämällä ei sitten enää noussutkaan niin kevyesti. Kahden edellisen ja saman päivän kiipeilyt olivat tehneet tehtävänsä ja oli turha enää yrittää kavuta mitään. Vaikka ei edes tuntunut pahalta, niin voimaa vain ei ollut enää. Kotona en saanut sormia koukkuun, jotta olisin ottanut kuvan kuluneista kynsistä, kun niin paljon kyynervarressa kiristi. Just ja just viimeisillä voimilla sain sentään otettua tämän.

Sormienpäillä on jotain tehty, kun kynnet ovat parissa päivässä noin kuluneet.

Huomenna ei kiipeillä, käsien lisäksi tuntuu nimittäin takareisissä ja vatsalihaksissa. Pääseeköhän huomenna edes sängystä ylös.

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta eksyin lukemaan teidän treenipäiväkirjaa.. Mahtavalta kuulostaa, ja hauskalta ... ja vaikeelta! ;) Tsemppiä tuleviin koitoksiin!
    Annika

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annika!
    Kivaa on, se on pääasia. Vaikeaa...? Ei, jos ei ajattele niin. :D

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...