19. heinäkuuta 2010

Kolmas Pro

Taas ollaan yhtä biitsiturnauskokemusta rikkaampia. Ja tällä kertaa jopa paria voittoakin tuli metsästettyä.

Peli on peliä, se tuli taas koettua. Vaikka kuinka hyvin treeneissä osaa ja hallitsee, niin se ei riitä. Myös peleissä on osattava hyödyntää osaamiaan taitoja. Tänä kesänä taidot eivät ole siirtyneet pillin vihellyksen säestämiin suorituksiin. Onneksi on vielä mahdollisuuksia.

Minullahan on kokemusta useamman turnauksen verran, joten on tullut useampi minuutti pohdittua, että miksi peli ei kulje. Menestystäkin on historiassa tullut sen verran, että tiedän mitä kentällä pitäisi tehdä, ainakin teoriassa. Onhan tämä kesä sinänsä poikkeuksellinen aikaisempiin vuosiin, että talvella ei ole tullut pelattua kuin maksimissan kerta viikossa lentopalloa ja biitsihallillakin kävin vain pari viimeistä kevätkuukautta. Syynä on siis toistojen puute, epävarmuus otteissa ja päässä sekä huonot reaktiot. Fysiikka ei ole loppunut kesken, voitontahtoa on riittänyt ja peliparin kanssa synkkaa.

Yhteensä neljä peliä, joista kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Keli oli lämmin ja kannustajia mukavasti. Nyt vaan nokka kohti seuraavaa turnausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...