24. syyskuuta 2013

Noran Superviikko

Viime viikko oli erittäin täyteläinen. Siellä oli useita monen tunnin settejä sporttia eri muodoissa. Lähinnä kuitenkin lentopalloa ja kiipeilyä.

Ma: Boulderointia Pihlajamäen kaltseilla
Ti: Kävellen Hietalahdentorilta Kisikselle. Lentiksen valmentajakoulutuksessa demoamassa
Ke: Boulderointia uutisiin (18:40 lähtien) BK Pasilassa
To: Pelaamassa ja koutsaamassa omissa treeneissä, koutsaamassa toisen joukkueen treeneissä
Pe: Voimatonta boulderointia BK Konalassa  
La: Vielä voimattomampaa boulderointia Hänkissä
Su: Perhekiipeilyä TK:lla

Pakko lisätä tämän listan päätteeksi vielä maanantai viikolta 39. Vaikka oli menossa neljäs päivä putkeen seinillä, niin jopas kulki Kiipeilyareenalla. Krimppiotteet ovat kehittyneet hurjasti ja tuli lähetettyä 6B yläköydellä ja testattua 6C:tä ja 7A:ta. Molemmat niin lähellä onnistumista ja mikä vielä parempaa, Sami toppas molemmat ja vielä toisen 6C:n. Boulderoinnista on ollut selvästi hyötyä!!

Boulderointitaitoja testataankin muuten ekan kerran tositoimissa jo nyt lauantaina Hänkin Kantola Openissa, jossa reitintekijänä toimii meidän oma kiipeilykoutsiguru Anton Johansson. :) Kantola Open aloittaa kolmen kisan putken peräkkäisinä lauantaina, 5.10. on Sisumasters ja 12.10. Nekala Masters. Ihan Adidas Rock Starsin tasoon ei päästä omalla kohdalla, mutta Nalle Hukkataipaleesta, joka voitti muuten Adidas Rock Starsin karsinnat, sekä Anna Stöhristä pitää ottaa mallia Sisumastersin haastekisassa. :) /Nora
 

Kummipoika ja kummipojan äiti kävivät tutustumassa kiipeilyyn Tampereella. Perheen pienin tyytyi katselemaan kapuamista minun sylistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...