22. tammikuuta 2012

Viimeisimmät

Viime viikon loppuun ehti pelin jälkeen tulla enää kävelyä ja kiipeilyä. Kiipeily oli tuskaista pitkän tauon jälkeen, meni oikeastaan ihan hermot.

Uusi viikko alkoi kahdella sporttisella mutta itselle hyvin rauhallisella päivällä. Autolla tuli liikuttua ja molempina päivinä esitettyä, seurattua ja tehtyä päätöksiä urheilun puolesta. Varsinaisesti itse pääsin urheilemaan vasta siis keskiviikkona. Kävellen ja julkisilla töihin ja illalla vielä kiipeilemään. Meni huomattavasti paremmin kuin edellisenä sunnuntaina. Tuli jopa topattua sellaisia reittejä, joita en ole aikaisemmin päässyt puhtaasti ylös.

Torstaina tuttuun tapaan lentistreenit. Nyt jäi lämmittely vähän lyhyeksi, mutta jäimmepä treenaamaan ekstraa Minkki P:n kanssa. Tulevalla viikolla on tiukka taisto joukkuetta vastaan, jolle hävisimme pari kertaa syyspuolella. Nyt on näytön paikka. Ei tule jäämään ainakaan meidän hyökkäysestä ja syötöstä kiinni. :)

Viikonlopun sportit suoritettiin pääasiassa Tampereen seudulla. Perjantaina 3 tunnin setti kiipeilyä Tampereen Kiipeilykeskuksessa Nekalassa. Reitit ovat aika erilaisia kuin Salmisaaren Toyota Kiipeilyareenalla. Enemmän haasteita, koska ovat lyhyempiä. Mutta jotenkin mielekkäämpiä. Salmisaaressa kaikki vaikeus on kestävyydessä ja otteiden vaikeudessa. TK:llä haastavaa on selvittää muutamat kohdat, että mikä jalka ja mikä käsi kuuluu laittaa missäkin järjestyksessä. Tykätään Samin kanssa kyllä molemmat.

Lauantaina sain vihdoin talvikauden auki, Sappeessa lasketellen. Reilu pari tuntia kivassa lumisateessa ja pikkupakkasessa oli oikein mukavaa. Päivä kruunattiin vielä toisella miltei kolmituntisella TK:lla. Mun taso alkaa olla siirtynyt 5a:sta 5b- ja 5c-tasoille. Tuntuu hyvältä, että kehitystä on tapahtunut. Jokohan sitä kohta uskaltaisi testata 6a:ta...

Sunnuntaina vielä lumityöt kotipihassa ja sporttiviikko oli siinä. Olisi ollut kova hinku päästä myös ladulle, mutta miltei kuuden tunnin kiipeilyn kahtena edellisenä päivänä ja lumityöt veivät voimat totaalisesti. Nyt tv:n ääreen seuraamaan pressavaalien etenemistä ja samalla venyttelyä ja foam rolleria.

*Nora

1 kommentti:

  1. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is great blog. A great read. I will certainly be back.

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...