8. marraskuuta 2011

Perusviikko loppuun

Perjantaina kävelyä pitkän kaavan mukaan. Ensin aamulla töihin kauempana olevalta bussipysäkiltä, lounaalle kävellen Keskustaan, ja pari tuntia tepastelua SkiExpossa Messukeskuksessa.

Lauantaina kiipeilykurssilla Helsingin Kiipeilykeskuksessa Tapanilassa Sampo Kiesiläisen opastamana. Aiheena liidaus, eli alaköysikiipeily. Huhhuh, rankkaa ja pelottavaa puuhaa. Kun kiipeää alaköydellä, niin ei saa mistään apuja, itse on kiivettävä ja vietävä jatkot ja köysi mukana. Pelottavaa hommasta teki se, että putoamismatkat saattavat olla pitkiäkin, jos ei ole ihan vastikään klipannut köyttä seinään. Noita putoamisia piti myös harjoitella, eikä ollut ihan kivointa puuhaa tippua vapaapudotuksella neljä metriä ja tulla köyden varaan. Mutta kuusi tuntia meni nopeasti ja taas tuli paljon uusia juttuja kiipeilyyn mukaan.

Sunnuntai alkoi sarjamatsilla Kisiksellä. Koska aika oli nuorille naisille melko aikainen 11.30, niin ihan heti ei oltu alussa kokeneempien rouvien matkassa. Onneksi peli parani hienosti matkan varrella ja saimme tehtyä oikean kamppailun matsista. Viidennessä erässä kuitenkin varmuus vei voiton ja meille jäi luu käteen. Pelejä tulee vielä, onneksi. Itse olin sekä valmentaja että pelaaja. En tietenkään vaihtanut itseäni pois kentältä, joten täydet viisi erää tuli uurastettua kaikilla voimilla.

Kolmen tunnin lentopallosession jälkeen Salmisaareen Toyota Kiipeilyareenalle. Edellisenä päivänä opittuja liidaustaitoja oli pakko testata omilla varusteilla. Tai no, lainaköydellä, mutta omilla jatkoilla. Hienosti meni. Minäkin läpäisin huijaamatta kaikki 4-graden reitit. Viitosissa on vielä tekemistä, mutta hiljaa hyvä tulee. Parin tuntia tiivistä menoa ja päivän omat urheilut pulkassa.

Sunnuntai-illan ja koko viikon kruunasi Korson Vedon ja Loimaan Hurrikaanin välinen Lentopallon Mestaruusliigan kamppailu Pasilan Urheilutalossa. Ei ihan parasta  mieslentopalloa, vaikka Hurrikaani sarjakärki onkin. Hienoja puolustuksia ja upeaa torjuntapelaamista heiltä. Korson eduksi mainittakoon yksi voitettu erä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...