24. marraskuuta 2011

Ilman päätä

Tämän viikon treenit ovat olleet enemmän ja vähemmän järjettömiä. Eikä missään nimessä koutsauksen osalta, vaan minun pään sisällön puolesta.

Maanantaina unohdin ensinnäkin salikengät kotiin, joten lämmittelin ennen biitisä venytellen ja keskivartaloa jumpaten. Biitsillä peliä, jossa ei ainakaan omissa suorituksissa ollut muuta kuin järjetöntä kikkaa. Yllättävän hyvin meni fysiikan puolesta, sillä edellinen ilta oli vielä tiukasta mielessä ja sen 5-eräinen lentistaisto. Päivään mahtui myös kilometrin verran käppäilyä.

Tiistaina aikataulu oli järjetön. Suoraan meet-upista treeneihin ilman siirtymäaikaa. Se tarkoitti myöhästymistä lentistreeneistä ja sitä, etten ollut lämmitellyt yhtään. Kaikki suoritukset vain tein niin kuin käskettiin, en keskittynyt yhtään tekniikkaan, en sijoittumiseen, en yhtään mihinkään. Toivottavasti edes toistot jäi takaraivoon mieleen. Päivän aikana muutama kilometri kävelyä siirtymistä.

Keskiviikkona tein ainoan järkevän ratkaisun treenien suhteen. Istuin jo Alexiumin aulassa, kun päätin, etten vaihda vaatteita ja mene salille. Sen sisään hoidin ympäri kaupunkia juoksevia asioita ja annoin pää levätä kotona. Hyvä Nora! Kaupunkikierroksen ja aamun työhön liittyvien siirtymisien myötä noin viisi kilometriä kävelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...