1. heinäkuuta 2009

Tiistaina jotain uutta

Tiistain uudet jutut eivät sinänsä kohdistuneet Ringsideen, vaikka siellä olikin heinien annettu kasvaa ja sitä myöden kentän luonne oli muuttunut aika lailla. Tai ellei uusiksi jutuiksi lasketa yhteensä 13 väylän bunkkeriosumia ja sitä, miten taitavasti yhdellä väylällä pystyy lyömään kolmeenkin eri bunkkeriin. Pallosaldo jäi kuitenkin plussalle ja tuli pelattuakin lähes omaan tasoitukseen.

Varsinainen uutuus koettiin illalla, kun tavattiin Hietsussa biitsifutiksen tiimoilta. Keli oli mitä parhain ja rantalentiskentätkin tyhjenivät juuri sopivasti, että saatiin pelit pystyy pehmeälle hiekalle. Minkit Racing Team kokoontui nyt ensimmäisen ja viimeisen kerran ennen viikonlopun Porin biitsifutsiturnausta. Vastustajaksi oli värvätty ammatti- ja semiammattiurheilijoita, joten kyyti oli huimaa puolin ja toisin. Pienistä tälleistä huolimatta jengillä oli pirun hauskaa.

JK. Kovin hauskaa ei ollut yöllä, kun heräsin kovaan särkyyn nivelsiteiden tietämissä. Jalka ei kestänyt astumista ja huoli oli kova, että siellä olisi jotain pahemmin rikki. Kunnon douppaus ja kylmä kuitenkin tehosi ja aamulla pystyin jo kävelemään. Huomisen hyppäämisen kanssa on vielä vähän niin ja näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...