7. heinäkuuta 2009

Biitsifutista Porissa

Minkit Racing Team teki viikonloppuna uuden aluevaltauksen ja kävi valloittamassa Yyterin hiekkakentät. Ohjelmassa oli biitsifutisturnaus ja joukkueita paikalla useita satoja. MRT osallistui tällä kertaa (kuten varmasti myös seuraavallakin kerralla) naisten harrastesarjaan.

Alkusarjassa homma eteni kuin juna - voitosta voittoon. Ensimmäinen peli 9-1, toinen 7-1 ja kolmas 6-0. Osumia jaeltiin puolin ja toisin, mutta Minkki-I taisi pistää ainoana ulkonäön ja veret peliin. Onneksi nenä ei turvonnut sen enempää. Kukaan Minkeistä ei tainnut kirmata enää viimeisen pelin jäljiltä mitenkään reippaasti kohti leirintäaluetta. "Minkit on kaikessa kaiken mestari, hei, kaiken mestari, hei, kaiken mestari..."

Seuraavana aamuna olimme kuitenkin luonnollisesti täynnä tarmoa ja uutta virtaa kun lähdimme kohtaamaan Stadin friiduja. Huvittavaa kyllä - joukkueessa oli useampikin meidän porukoille tuttu naama. Peli oli ehdottomasti kovin tähän astisista. Pallo ei valitettavasti kuitenkaan pomppinut meille ja otimme takkiin 3-2. "Voihan sika, kentän vika."

Tästä ei voi muuta kuin lähteä suunnittelemaan seuraavan kesän turnausta. Pelaajahankintoja tullaan todennäköisesti tekemään pitkin vuotta ja pelipaikoista käydään luonnollisesti entistä kovempi kamppailu kesän 2010 kynnyksellä. Sponsorisopimukset ovat myös työn alla, Minkkien kommentit voi nähdä ja kuulla Urheilukanavalla ensi lauantaina klo 15:30. "Minkit on karvaa, minkit karvaa, Minkit!!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...