28. kesäkuuta 2013

Lisää sporttia!!!

Juhannuksen loistokelit ovat jatkuneet ainakin pääkaupunkiseudulla koko viikon. Maanantaina joutui vielä hieman "ajamaan juhannusta alas" ja käymään hierojalla, jotta saisi pään kääntymään. Tiistaina oltiinkin jo golfkentällä (Forest) täydessä vauhdissa. Lyönnit alkavat pikkuhiljaa löytyä ja bogeypisteitä kertyi mukavat 36. Maineteko tältä kierrokselta oli kuitenkin 200 m pitkä drive rullaten ylämäkeen. Mitta tarkistettiin etäisyysmittarilla. Toivoa siis on!

Keskiviikkona mentiin mimmien kesken testaamaan Långvikin biitsikenttä. Puitteet olivat loistavat, hiekka ihanan pehmeää ja sääkin suosi lähes loppuun asti. Parin tunnin pelien jälkeen tunsi jälleen tehneensä jotain.

Torstaiaamuna keli houkutteli sankaritekoihin. Kävin aamulla lyhyellä juoksulenkillä. Minähän en periaatteessa harrasta mitään kestävyysurheilua, joten tämän voi laskea tämän viikon suurien saavutusten joukkoon. Iltapäivällä kierros golfia päälle ja päivä oli paketissa.

Tänään lisätään lajien kirjoa ja vuorossa olisi pari tuntia tennistä siskon kanssa Talissa. Vielä ei olla päätetty kumpi on Venus ja kumpi Serena, mutta eiköhän se tänään selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...