23. huhtikuuta 2013

Tekniikkaa sportteihin by Nora

Taas tuli opittua uutta sporttien osalta, niin lajeista itsestään kuin tekniikankin osalta. Olin Future Femalen tapahtumassa, jossa Sportstracker esitteli omaa tuotettaan ja ajatuksia tulevaisuudesta. Tutustuin myös paremmin Omegawaven tuotteeseen, jossa mitataan valmiuttasi urheilun suhteen.

Kiipeilyvalmennuksessa oli viimeinen kerta ja tehtiin myös treeniohjelmat. Minulla tavoitteena on kiipeilymatka Italiaan heinäkuun alussa. Siellä olisi mahtava olla huippukunnossa ja lähettää monia reittejä.

Lisäksi viikkoon mahtui myös lentopalloa, biitsikurssinvetoa, lisää kiipeilytreeniä ja GMB:n Movement Multivitaminia, sekä melko paljon venyttelyä. Käveltyä tuli myös jonkin verran ja roikuttua otelaudassa. Fyysisten sporttien lisäksi tein myös ns. henkistä sporttia, sillä luottamustoimet veivät aikaa muutaman tunnin kokoustelun merkeissä. Lentopallon suhteen on hyviä juttuja tulossa kesällä. Nyt jo pojat (alle 19v.) pärjäsivät hienosti EM-kisoissa sijoittuen neljänsiksi. Eikä vain hienosti, vaan itse asiassa historiallisesti.

Olette ehkä huomanneetkin, että blogin oikeaan reunaan on ilmestynyt minun Heiaheia.comin viimeisimmät päivitykset. Aktiviteetit päivittyvät tuohon sitä mukaan kuin minä niitä sinne itse kirjaan. Jotkut aktiviteetit ovat kirjautuneet kahteen otteeseen, kun olen ne ensin laittanut suunniteltuna ja sitten ilmeisesti hyväksynyt tai jopa kirjannut toiseen kertaan. Tässä koko viime viikon saldo:

 

Hieman tarkemmin Omegawavesta. Suomalainen tuote, joka auttaa sinua valmentautumisessa, treenien suunnittelussa, ajatusten vahvistamisessa ja palautumisessa. "Sykevyö" ja puhelin (iOS, Anroid) yhdessä tuottavat sinulle tulokset valmiustilastasi, sydämen stressitasosta ja pro-versiossa myös hermoistasi. Ainakin m inulla naisena on hyvin vaikea päättää, että johtuuko pähkäilyni suoritettavasta liikunnasta pääkopastani vai kuunteleeko aivoni kehoani. Omegawave antaa vastauksen. Se kertoo kannattaako tehdä kova treeni, vai ehkä vain palautella ja kerätä voimia seuraavaan treeniin.

Tätä tuotetta käyttävät erityisesti triatlonistit, jotka treenaavat kolmea lajia. Urheilijoiden lisäksi myös muusikot tarvitsevat tietoa hermojensa vireystilasta. Itselle tämä laite antaa palautetta siitä, että mitä itse odotan treeniltä. Joka päivä ei pääse maksimisuorituksiin, mutta kannattaako niitä tänään edes yrittää tehdä. Lisäksi laitteen kanssa oppii, että millainen lepo vaaditaan minkäkin suorituksen jälkeen ja miten valmistautua huippusuoritukseen.

Suosittelen testaamaan, nyt kun kolme kuukautta voi testata ja halutessa palauttaa!!  

Omegawaven starttikuva iPhonella


Minun tulokseni maaliskuussa, hyvältä näytti silloin. Viime aikoina ollut vähän väsyneempää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...