8. huhtikuuta 2013

Nora teipattuna

Viime viikko mentiin taas täysillä, mitenkäs muuten, ja kostautuihan se. Nyt ollaan yltäpäältä kantapäästä ranteeseen teipissä, että pysyy misu kasassa. ;)

Oikea jalka kärsii hiihtämisen rasittamasta piriformiksen jumiutumisesta ja sen aiheuttamasta iskiaksen kiristelystä. Oikea käsi taas vihoittelee rangan lukkoutumisen aiheuttamasta ja olkapään operaatiosta kapeutuneiden hermoratojen kiristelystä. Kiipeilyssä kasvaneet käsivarren lihakset eivät sinänsä auta asiaa, vaikka niitä kovasti yrittääkin venyttää.

Sain hierojalta apua lihaskireyden avaamiseen ja siten myös hermoratojen vapautumiseen. Ensioireet olivat suorastaan järkyttävät, hedari ja paha olo. Mutta seuraavana päivänä olin täysin uusi ihminen. Sitten menin venäyttämään vasemman puolen niskaa ja jumiuttamaan hartian, samat oireet kuin hieronnan jälkeen, mutta siksi, että siltä puolelta oltiin menossa enemmän jumiin. Voi p*&(%/¤!

Onneks on osaajia kinesioteippauksen saralta ja minut kursittiin kokoon tärkeään lentismatsiin, joka kruunasi viikon upeasti! Pelin jälkioireista ei puhuta, sillä ne eivät olleet mitenkään kehuttavat ja nyt sitten lepäillään, ehkä jopa viikko, että on kunnossa seuraavassa pelissä.

Viikon aktiviteettejä:
- Gold Medal Bodies Movement Multivitaminin aloitus, liikkeitä kuutena päivänä.
- Hiihtoa kahteen otteeseen aurinkoa palvoen Paloheinässä ja Oittaalla
- Boulderointia perusvoiman merkeissä Kiipeilyareenalla ja BK Konalassa
- Lentismatsi 1-sarjan nousukarsinnoissa
- Hyötyliikuntakävelyä
- Venyttelyä muutamaan otteeseen
- Hieronta, reilu tunti

Vain yksi pieni osa kokonaisuudesta käsivarressa...

2 kommenttia:

  1. Kinesis tosiaan auttaa. Itsekkin käytän selkääni sitä. Ja itse myös menossa teippaus kurssille tässä lähitulevaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin Samin kanssa myöskin kurssit, mutta sen perusteella ei osaa kuin perusjuttuja. Youtubesta saa hyviä ohjeita, kun tietää perusteet, mutta tällä kertaa mun niska on teipattu ihan ammattilaisen toimesta. Se on sellainen paikka, ettei uskalla itse välttämättä edes yrittää.

      Hyvä tietää, että säkin olet kohta ammattilainen. :)

      Poista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...