5. maaliskuuta 2013

Vuorotellen

Kun mun postaustiheys laantui, niin onneksi Minkki P aloitti. Postausten poisjääntiin ei ole syynä se, ettei treenejä olisi tehty, vaan se, ettei niistä ole "ehtinyt" ilmoitella. Kaikki löytyy Heiaheiasta.

Nyt on kuitenkin vaivannut flunssa pari viimeistä viikkoa ja sen myötä muutama treeni on jäänyt väliin. Eniten harmittaa, että en päässyt viime viikolla hiihtämään, vaikka ajtuksena oli hiihtää vähintään kerran viikossa noin kympin lenkki. Ehkä tällä viikolla kahdesti?

Tossa Viivin ja Wagnerin kuvassa ei välttämättä mikään muu kuin flunssa pidä paikkansa, mutta kyllä se aika erakolta on tuntunut maata kotona...

Kiipeilytreenit saatiin sujuvasti kestävyyden osalta loppuun ennen Pyhän reissua, joka meni muuten todella hyvin. Kuvia reissusta voi katsoa täältä: http://samilaakkonen.kuvat.fi/

Reissun jälkeen iski tosiaan väsy ja flunssa, joka aiheutti kolmen viikon tauon kiipeilyyn. Viime viikolla räästä ja pehmeästä päästä huolimatta aloitettiin perusvoimakausi. Neljä viikkoa, kolme treeniä viikkoon lähinnä boulderia, vaikeusasteiltaan 50 % - 85 %. Ensimmäinen viikko meni tosi hyvin, katsotaan  miten jatkossa...

Lentopallokausi on tosiaan jatkunut voitokkaasti ja biitsilläkin on tullut muutamaan otteeseen käytyä pelaamassa sekä ohjaamassa. Lähiviikkoina yritän niin paljon kuin mahdollista päästä nauttimaan talvisporteista, lauta on ainakin vielä korkattava ja pidettävä kiinni "hiihtolenkki per viikko"-tahdista niin kauan kuin lunta on. Lentiskausikin jatkuu ja kiipeilytreeniä noudatetaan, joten ei laakereilla pääse lepuuttelemaan. :) /Nora2 kommenttia:

  1. Oi kun hienoja kuvia olette ottaneet. Pyhätunturi on kyllä hienoa paikka, pitäisi itsekkin joskus taas päästä sinne. Olen kerran ollut.

    VastaaPoista
  2. Pyhä on ihanan rauhallinen paikka, joka tarjoaa upeat puitteet. Kyllä meidänkin on uudestaan sinne päästävä. :) Niin, tuo GoPro on tosi kätevä, sillä saa nopeasti hyviä kuvia. :)

    VastaaPoista

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...